-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Beyler okul-oncesi.com domainin satın aldım hazır indirimdeyken para eder mi acaba yoksa değerlendirsem mi ?
Proje ve Kod Paylaşım Platformu
https://www.projevekod.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Otomotiv
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Para etmez kardeşim :) bende de eşimden dolayı okuloncesi sitesi var ama nafile. Okul öncesi öğretmenlerinin oluşturduğu 7 yıllık onceokuloncesi.com sitesi var. Onlar illerde seminerde verdiklerinden birbirlerine yardım ediyorlar. Ayrıca okul öncesi eğitim zorunlu olmadığından ilgi diğer öğretmenlere göre daha az. Ama sınıf öğretmenleri veya branş tavsiye ederim :D
Not: Rakip anlayışıyla öyle yazdığımı düşünme çünkü ben başka sektöre geçtim bile :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Metallicali adlı üyeden alıntı
Para etmez kardeşim :) bende de eşimden dolayı okuloncesi sitesi var ama nafile. Okul öncesi öğretmenlerinin oluşturduğu 7 yıllık onceokuloncesi.com sitesi var. Onlar illerde seminerde verdiklerinden birbirlerine yardım ediyorlar. Ayrıca okul öncesi eğitim zorunlu olmadığından ilgi diğer öğretmenlere göre daha az. Ama sınıf öğretmenleri veya branş tavsiye ederim :D
Not: Rakip anlayışıyla öyle yazdığımı düşünme çünkü ben başka sektöre geçtim bile :)
Sıkıntı yok ama şöyle bir düşüncem var okul öncesi siteleri forum açmışlar biz evde yaptığımız çocuk için olan şeyleri blog şeklinde paylaşacağız.Zaten elimde de adsense var paravan blog gibi de düşünebiliriz.Adsense'e gösterim arttırmak gibi.Çok beklentim yok zaten.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Proje ve Kod Paylaşım Platformu
https://www.projevekod.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Elektrik - Elektronik Tekniker
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
kötü domain yoktur emek verirseniz güzel yerlere gelir emin ol :)
1 kişi bu mesajı beğendi.