21 Yaşında kafası bastığı için böyle bir web sitesi kurmuş. Sizin bilim zannetiğiniz medeniyet ve "Uzay" zannetiginiz hayal dünyanız'da size başarılar. Dünyanı öğrenmek , ilmi ve bilmi öğrenmek en güzel işlerden birisidir. Arkadaş dahada ötesine gidip İslamı , Allah'ını Anlatan süreyi öğrenmiş.
Not : Burda saygımı bozmamın sebebi İslamı geri kafalılık saymanız ama unutmayın o siz cahilliginizden ve Yaşsal egonuzdan "Cahil" olduğunuz içindir. Buna vereceğiniz tek cevapta egonuzun kanıtıdır.
Hocam Bu tür cisimciklere bakmayınız. Başarılar. İnanırmısınız bilmem ama az önce Külliyat üzerinde bir web sitesi acmayı düşünüyorumdum domain bakınıyorumdum. Başarılar. :)
Not : Burda saygımı bozmamın sebebi İslamı geri kafalılık saymanız ama unutmayın o siz cahilliginizden ve Yaşsal egonuzdan "Cahil" olduğunuz içindir. Buna vereceğiniz tek cevapta egonuzun kanıtıdır.
Hocam Bu tür cisimciklere bakmayınız. Başarılar. İnanırmısınız bilmem ama az önce Külliyat üzerinde bir web sitesi acmayı düşünüyorumdum domain bakınıyorumdum. Başarılar. :)
Evet ilim ve bilimin ötesini islam diye adlandıran biri ile tartışmaya girmeye gerek bir konu yok :o