lostyazilim

Makale almak ve getirisi

15 Mesajlar 1.839 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

weblobedi weblobedi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 22.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Satış Ortağı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** S**
  • Mesajlar 354
  • Beğeniler 41 / 99
  • Ticaret 2, (%100)
önemli olan makalenin seo odaklı yazılması, site içi seonun eksiksiz olması ve site dışı seonun mutlaka yapılmış olması.

Bunlar yapılmış olırsa ve hosting trafiğinizde yeterliyse, aldığınız makalelerde ilk sayfa yada ilk sırada yer alıyorsanız, verdiğiniz ücretin 4-5 katını kazanabilirsin

Fakat site içi ve site dışı seo yoksa ve içerik olarak sürekli güncel olmuyorsa site aldığınız makaleler sadece siteyi doldurur.

wmaraci
reklam

ankarali87 ankarali87 ..::ANKARA::.. Kullanıcı
  • Üyelik 30.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek boya kontrol inspector
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad F** Ş**
  • Mesajlar 482
  • Beğeniler 213 / 112
  • Ticaret 1, (%100)
Benim 10 aydır istikrarlı bir şekilde aylık 60 - 75 Tl. Arası kazanan sitem var. Ayda 2 makale en fazla 6 makale eklemisimdir. Hala aylık kazan standart devam.

Sitelerimizi Googlede arayıp organik trafiği artıralım (Dayanışma) >>> https://goo.gl/TTfPYj

haber58 haber58 Doğruluk dost kapısı Kullanıcı
  • Üyelik 10.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 54 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Bitlis
  • Ad Soyad Ö** D**
  • Mesajlar 1772
  • Beğeniler 424 / 491
  • Ticaret 47, (%100)
Evet kesinlikle kazanırsın ... Bize profosyonel siteler makele yayınlatıyorlar ... Sayemizde ne kadar kazandıklarını bilmem ama kazanmasalar reklam vermezler. Ücret ise kalıcı olduğu halde sadece 30 TL. Yılbaşından sonra bu ücreti 35 TL olacak ...

NETFLIX GURUBUMUZA HEMEN ORTAK OLMAK İÇİN TIKLAYIN

KDOGAN KDOGAN Burada 13 Yıl Kullanıcı
  • Üyelik 10.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** D**
  • Mesajlar 1901
  • Beğeniler 837 / 757
  • Ticaret 131, (%99)

Makalepaneli adlı üyeden alıntı

Makale yazmakla iş bitmiyor, öyle olsa en çok parayı editörler kazanırdı :) Bence artık insanlar okumaktan değil izlemekten hoşlanıyorlar. Youtube kanalı açıp 10 tane dandik video yaptım. Her video yaklaşık 1 saatimi aldı. Şu anda günde 1-2 TL arası kazandırıyor. Bu iş profesyonel olarak yabancı dilde yapılsa eminim çok daha fazla kazandırır. Türkiye'de TBM yerlerde, yurt dışı tıklama 1 tık 67 kuruş falandı.

Bu arkadaşı dinleyin. Çok haklı. :D

wmaraci
wmaraci

sertacs sertacs WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Kırklareli
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 355
  • Beğeniler 70 / 53
  • Ticaret 6, (%100)
benim link ekleme sitem var ve mevcut hali ile adsense alacağını tahmin etmiyorum çünkü hiç bir içerik yok. adsense alması için blog kategorisi oluşturdum. yani mecburen makale alacağım. 500 liralık makale 500 lirayı geri kazandırmasa bile 250 lirasını amorti etsin razıyım.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al