weblobedi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Satış Ortağı
-
-
Ad Soyad
D** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
önemli olan makalenin seo odaklı yazılması, site içi seonun eksiksiz olması ve site dışı seonun mutlaka yapılmış olması.
Bunlar yapılmış olırsa ve hosting trafiğinizde yeterliyse, aldığınız makalelerde ilk sayfa yada ilk sırada yer alıyorsanız, verdiğiniz ücretin 4-5 katını kazanabilirsin
Fakat site içi ve site dışı seo yoksa ve içerik olarak sürekli güncel olmuyorsa site aldığınız makaleler sadece siteyi doldurur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
boya kontrol inspector
-
-
Ad Soyad
F** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Benim 10 aydır istikrarlı bir şekilde aylık 60 - 75 Tl. Arası kazanan sitem var. Ayda 2 makale en fazla 6 makale eklemisimdir. Hala aylık kazan standart devam.
Sitelerimizi Googlede arayıp organik trafiği artıralım (Dayanışma) >>> https://goo.gl/TTfPYj
haber58
Doğruluk dost kapısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Evet kesinlikle kazanırsın ... Bize profosyonel siteler makele yayınlatıyorlar ... Sayemizde ne kadar kazandıklarını bilmem ama kazanmasalar reklam vermezler. Ücret ise kalıcı olduğu halde sadece 30 TL. Yılbaşından sonra bu ücreti 35 TL olacak ...
NETFLIX GURUBUMUZA HEMEN ORTAK OLMAK İÇİN TIKLAYIN
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
benim link ekleme sitem var ve mevcut hali ile adsense alacağını tahmin etmiyorum çünkü hiç bir içerik yok. adsense alması için blog kategorisi oluşturdum. yani mecburen makale alacağım. 500 liralık makale 500 lirayı geri kazandırmasa bile 250 lirasını amorti etsin razıyım.