ahmetcem96 adlı üyeden alıntı

onun değer kazanması en az 5 yılı bulur. Açıkçası ben Türkiye'de xyz nin para edeceğini düşünmüyorum. İngilizce domain alırsanız daha karlı olur.


ahmetcem96 adlı üyeden alıntı

akcesmeli siz konuyu çok yanlış anlamışsınız.


Yanlış anlamadım, AlanAdları'nın çektiği videodaki bir mantık ile ilerliyorsunuz. .com olsun, jenerik olsun, zirvede olun. gibisinden. Domain ufak bir kriter, çalışmalar önemlidir. Domain marka olacaksa, siz onu marka yapacaksınız, sizin kapasiteniz neyse bence olay sonuç alır.

'' Türkiye'de şu bilinir, Türkiye'de bu geçerlidir '' yazılar yazarak kişilerin seçim hakkını daraltıyorsunuz ve çoğu kişi mecburiyetten .com alıyor. Böyle olunca Bilmem.xyz alacağına Bilmemneyinnesi.com almaya insanlar yöneliyor. Jenerik uzantısına bakmadan kullanmak daha akıllıca olur. Hatta ben size .ONE Domainide önerebilirim. Mademki tek dert Akılda kalıcılık oluyor. Türkiye'de bilgi, merak gibi temalarda .ONE Domain kesinlikle kullanılabilir. Ayrıca diğer domainlerdeki gibi Premium derdi taşımıyor.


Boştaki Premium jenerik .ONE domainleri sorgulayın, aklınız durucaktır :)



Ayrıca Örnek Site Adresim : Acaba.One

Bu tarz domainler alabilir ve akılda kalıcı olabilirsiniz. .com olma şartı, markalaşma gibi görüşleri safsata olarak görüyorum. Ayrıca 8 10 tane yatırımlık (Satış amaçlı aldığım .xyz domainlerim var. 1000 tl bir ücret ile AlanAdlari üzerinden .xyz premium domain sattım.