2016 yaz sezonu itibariyle ceviz fidanı satışlarında büyük oranlar elde eden emek fidancılık platformu, Balıkesir çevresinde özel mülkiyetler üzerinde kurulmuş bir firmadır. Aşılı ceviz fidanı gibi güçlendirilmiş fidan satışlarını, 2016 yılının bu yaz sezonunda aktif olarak devam ettirmektedirler. Profesyonel satış prensiplerine sahip olan, sektörünün öncü liderlerinden birisidir. Balıkesir'in Ömerli gibi fidan yetiştirmede ün salmış bölgelerde, profesyonel üretimlerini yapmaktadırlar. Sahil yenice ve Ömerli gibi bol verimli topraklarda, üretimleri yapılıp büyük tesisler mevcuttur. Bir ekip dahilinde, tüm işlemlerin yapıldığı bir profesyonel platformdan bahsetmekteyiz.

Aşılı ceviz fidanı
Ceviz Fidanı - Emek Fidan

Emek fidancılık olarak Gıda ve Tarım Bakanlığı onaylı 1. cins fidanlarını, üretim ve satış tesislerimizde kalite kontrol personelleri tarafından bizzat gerçekleştirilmektedir. Deneyimli çalışan personelleriyle son sürat bu sektörde büyümeyi başarmaktadır. Ayrıca ceviz fidanı kalite sertifikalarına sahiptirler. Sizler için, kargo şirketi anlaşmamız mevut olup, gün içerisinde aynı gün kargoya vermekteyiz. Sipariş adetinizi ve teslimat bilgilerinizi sitemizde bulunan iletişim kısımlarından belirtmeniz gerekmelidir. Geleceğinize yönelik karlı yatırımlar için, bizleri tercih ediniz. Ceviz fidanı ile ilgili tüm sorularınızı bizlere sorabilir ve müşteri temsilcimizden detaylı bilgi alabilirsiniz. Tüplü ceviz fidanlarımızı 7/24 sipariş verebilir ve Türkiye'nin her yerine gönderebiliriz. Adresinize kadar teslimat yaptığımızı ve fidanları özel ambalaj ile koruyarak sizlere teslim ettiğimizi bir kez daha belirtmek isterim. Sektörümüzün zorlu olması nedeniyle, birçok firma ve şahıs üreticiden tüketiciye aracı koymaktadırlar. Bu algının ve fiyatlandırma politikasının yanlış olduğu değişmez bir gerçektir. Badem ve ceviz üretimine 1990 yıllardan beri gelen deneyimler ile siz değerli müşterilerimize hizmetimizi profesyonel bir platform üzerinden sürdürmekteyiz. İnternet sitemizde bulanan fidanlar tamamıyla bizlere ait olup üretim tesislerimizde profesyonel personeller tarafından üretilmiştir. Deneyim ve tecrübeli kadrolarımız yıllar geçtikçe güvenilir ve sertifikalı bir hizmet sunmayı başarmış durumdayız. Hizmetimizi 4 ayrı kategoride topladık ve siz değerli müşterilerimize sunduk. ( Ceviz fidanı satışı ve üretimi, Müşteri danışmanlığı, Aşılama ve Budama. ) İnternet sitemizde bulanan fidanlar yerli ve yabancı olmak üzere ikiye ayrılır. Yerli ceviz fidanı ( Şebin, Bilecik, Yalova ve Kaman ), yerli topraklarımız da bizlere ait tesislerde üretimi gerçekleşmektedir. Aynı zamanda hasılat tarihleri ve genel özelliklerini internet sitemizden detaylı olarak bulabilirsiniz. Yabancı ceviz fidanı ( Chandler, Fernor, Fernette, Franquette, Pedro ) daha verimli ve %100 ithal olmasından dolayı çok tercih edilmektedir. Diğer ceviz türlerinden farklı olarak, daha lezzetli ve kabuktan ayrılması kolay olması bu meyveyi daha farklı bir işlevde kılmıştır. Fiyat politikamız herkes tarafından eşit olup, kampanyalarımız ile çok cüzü fiyatlar ile fidanlara sahip olabileceksiniz. Ayrıca 10 dönüm üzeri dikimlerde ve arazilerde ceviz sektörüne giren kişilere, gıda ve tarım bakanlığı tarafından geri ödemesiz hibe desteği ile karşı karşıya kalacaksınız. Bizlere çevrim içi olan internet sitemizden veya telefon numaralarımızdan detaylı olarak ulaşabilirsiniz.

Aşılı Ceviz Fidanı
Aşılı Ceviz Fidanı - Emek Fidancılık

Ceviz Fidanı Nasıl Dikilir?



Öncelikli olarak, arazinizin koşullarını göz önünde bulundurarak, gerekli tahlillerini yaptırınız. Arazi yapınızın bu tür dikimlere uygun olup olmadığı sizlere açıklanmış olacaktır.
Sizlerin tercihi her zaman bu tür dikimlerde makbul olacaktır. Lakin yörenize uygun ceviz çeşitlerini seçmeniz daha doğru olacaktır. Bu konuda uzmanlarımız uyarmaktadır. %100 verim almak isteyenler, bu tür koşulları göz önünde bulundurunuz.
Siz müşterilerimize her zaman önem gösterir ve satış prensiplerimize göre müşteri danışmanımız dan dikim öncesi ve dikim sonrası gerekli bilgileri alabilirsiniz. Hizmet sürecinde yardımcı olduğumuz gibi sonrasında da sizlere her zaman 7/24 yardımcı olmaya çalışacağız.
Yakın çevremizde olduğunuz takdirde, teknik ekiplerimiz fidanlarımızın gelişmesinde yardımcı olacaktır. Mühendislerimiz tarafından her ay kontrol tahlilleri yapılıp, sizlere özel ilaçlama çalışmaları yapacağız.
Fidan ile ilgili dikim tüyolar vererek, uzmanlarımız her zaman sizlere yardımcı olacaktır.


Neden Emek Fidancılık?



Diğer firmalar karşın, oldukça titiz çalıştığımızı ve bilgili olduğumuz için, en çok tercih edilen firmalar arasındayız.
Biz webmaster blogu olarak, uzun süreçtir bu sektörde yer alan firmayız. Hem kendi yöremizin arazilerinde ve tesislerinde bu hizmeti verdiğimiz için, yakinen takip etmekteyiz. Aynı süreç içerisinde personel kadrosu profesyonel ve tecrübeli şahıslardan oluşmaktadır.
Ceviz fidanları, gıda ve tarım hayvancılık bakanlığı onaylı hizmetimizde hiçbir kusura yer vermeyen sertifikalı bir firmayız. Sizlere kaliteli bir hizmet vermek için, elimizden gelenini yapmaktayız. Diğer sertifikasız mal veya hizmetlere itibar etmemeniz önemle rica olunur. Paranız ve emeğiniz boş gitmesin.
Aynı zamanda alacağınız hizmet veya mal faturalanıp sizlere ulaştırılacaktır. Özel mali vergilere ve belgelere resmi olarak sahiptir.
Emek Fidancılık, kariyerinizi ve geleceğinizi düşündüğü için, en kaliteli fidanları özen ile yetiştirmekteyiz
Sektörümüzün hiyerarşi bir sistem olmasından dolayı, güvenilir bir firma olmak zordur. Balıkesir ve yakın çevrelerinde olan, tesisler ile bu imkansızlığı başarmış durumdayız.

Sektöründe profesyonel ceviz fidanı üreticisi;
SERKAN KARGI
0536 461 6586
Emek Fidancılık - Ceviz Fidanı

http://www.emekfidancilik.com/

Görüşlerinizi bekliyorum... ( olumlu/ olumsuz )