Kanuni adlı üyeden alıntı

Yorumunuz hatalar içeriyor. Mesela mega projelerin birçoğuna devlet tek kuruş harcamıyor. Tüm masrafı yüklenici firmalar üstleniyor.

Rusya'nın uçağını ABD menşeili kişiler düşürmüş. Rusya'nın kendisi açıkladı. Ayrıca biz mert olduğumuz için dış ülkeler bize bir şey yapmayınca biz de onlara bir şey yapmıyoruz. Ancak İsrail, ABD, Avrupa vs her fırsatta gerek ajanlarıyla, gerek beslediği teröristleriyle bize zarar veriyorlar. Çünkü attığımız adımlar onların zararlarına oluyor. Bunu anlamayacak ne var?

Tarih boyunca Müslüman Türk devletine batı her zaman düşman olmuştur. Türlü türlü tuzaklar kurmuştur. Cumhuriyetin ilanından 2000li yıllara kadar batıya ses çıkarmadık. Gerçi o zaman da beceriksiz yöneticiler yüzünden bu halk aç kalmıştı. Şimdiki bombalar biz sesimizi çıkarıyoruz diye patlıyor. Bizi susturmak istiyorlar. Biz susunca onlar kazanır.

Cari acik gelişmekte olan her ülkede vardır. Bankalarin verdigi kredilerin kaynagi faizdir. Yahudinin girdiği her ülkede vardır. İngilizlerin sahibi olduğu Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın kurulduğu yıllarda bu sistem oturtulmuştur.

Türkiye'nin battığı falan yok. Hikaye bunlar. Pek çok ülke yatırım için Türkiye'yi tercih ediyor. Azıcık farklı gazeteleri okuyun. Adam diyor ki "Halk tvyi her açtığımda 'Tamam, bu hükümet gidiyor' diyorum." :D Size bilmenizi istedikleri kadarını veriyorlar. Her gazeteyi okuyun, her kanalı izleyin ki sorgulayarak doğruyu öğrenin.


Yorumunuz hatalar içeriyor. Biraz daha ders çalışmalısın bol bol tekrar etmelisin.