bence koşma kimsenin peşinden gelen kendi gelsin seni istediğinden.
kendinide sıkma gez toz.
küçük bir dipnot (gerçek bir bilgi)
vanda öğrenciydim 3 kişiydik bir evde 2 arkadaşım 1 kızı seviyordu 2 siylede aynı evde kalıyor ve dertlerini dinliyordum. A kişi kızı çok seviyor ölüyor sıkıntı ediyordu yakışıklı ve dürüst biriydi.
B kişisi orta halli ve fırlamaydı kızı takmıyor amacı vur kaçtı. kız A kişine bakmadı B kişine takıldı. A kişisi arkadaşım kahralordu benim bile zoruma giderdi. B kişisine söylerdim fakat oda arkadaşım hani oda derdi ne yapayım kız beni bırakmıyor. İşin özü ne kadardan koşsan o gelmiycekse gelmiyo.
buda bana ders oldu kimsenin peşinden koşmadım gelen kendi geldi.
Sen koşma onlara bırak onlar sana koşsun şu saatten sonra cidden güvenemiyorum yok yani zor adam akıllı olgun biri,
3 gün önce kafama esti buluşalım dedi buluştum aynısı diyo doğru kişiyi arıyorum diyo falan felan muhabbetler neyse tamam dedim hayırlısı inşallah bulursun dedim sanaldan yazmaya başlıyor niye yazmıyorsun niye geç yazıyorsun noluyoruz
arkadaş eve bıraktım o trafiği çektim araç kullanıyorum yolda bana saya saya bir gitti o saatten sonra soğudum ve daha buluşmam
sana koşsun zor kız olsun ama kolay olmasın bu kadar herşey bir anlık ilerleme hiç iyi birşey değil.
gerçekten bir kız içinde canını sıkma hayatını karartma bunlar boş birşey
Çalışmaya bak odaklan paranı kazan kızları da sevme arabaları sev arabalarla uğraş :)
Hangi işte olursa olsun insan açık olmalı zaman çok önemli her şeyi açıkca konuş varsa kaderinde zaten olur ama olursa bu sefer biraz işleri resmileştir bir kaç adım atın söz nişan buna benzer bir şeyler yoksa şaşkın gibi dolanırsın ortalarda
Hocam, mesela evde olmak değil. Etrafımda kızlar var ama hepsinin gözü yüksekte. Nerede it, keko var onların peşindeler. Bizim gibi dürüst erkekleri ne yapsınlar
kardeşim boşver anlıyorum seni ama
işte türk kızlarının geneli basit ve kalitesiz sorun sende değil.