Anormal olduğumu düşünüyorum arkadaşlar , çünkü normal insanlar ile iletişim kuramıyorum . bunun yanı sıra Bir erkeğin olmazsa olmazları dedikleri
*İdda
*Futoboll
*Maç izleme
*Dizi izlemek (kurtlar vadisi benzeri felan)
Maddeleri sevmiyorum , sevemiyorum mesela kendi yaşıtlarım ile oturuyorum ve bir büyüğüm ile en fazla 20 dakika dayanabiliyorum sohbetlerine çok sıkıcı geliyor fakat 12 yaşında kafa dengi birisi olsun , anlaşabiliyorum saatlerce sohbet edebiliyorum. Birde oturduğum bölge adana'dan olsa gerek beyin fırtınası yapabileceğim bir kişi bulmak zor.
Birde diğer kötü yanım var , bir ortam'da otururken eğer karşımdaki cahil ise konuştuğu konuda beni ilgilendiren durum veya savunmam gereken bir durum var ise kulaktan dolma birşey olduğunu fark ettiğim anda direk adamı bozuyorum ve dışlıyorum. (Cahil insanlarla muhattap olamam diyorum yüzüne) sizce bu iyimidir ?
EK OLARAK : Direk kişinin yanlışı varsa 1. de cahilsin diye hitap etmiyorum kendisine bak kardeşim kaynaklar 1 diye gösteriyor diyorum öğretmeye çalışıyorum fakat ısrarla 10 diyip durduğu zaman cahilsin diyorum #4 numaralı yazı'dada belirttiğim gibi