zangess adlı üyeden alıntı

"Birde diğer kötü yanım var , bir ortam'da otururken eğer karşımdaki cahil ise konuştuğu konuda beni ilgilendiren durum veya savunmam gereken bir durum var ise kulaktan dolma birşey olduğunu fark ettiğim anda direk adamı bozuyorum ve dışlıyorum."
Bak burda diyorsun... Bence sen ortamını değiştir. Uzaklaş.. Ben sana cahil demedim:) Kendi kendine sen ateş edecek adam arıyorsun... Biraz daha olgunlaşmalısın bence. Olgunluk yada zekilik, insanların eksik yanlarını yada cahilliklerini görüp bunu yüzüne vurmak ile olmuyor. Senin yaptığın saygısızlık tebiyesizlik:) Kızdırayım biraz seni... Neyse şaka bir yana dediğim gibi ortamını yavaş yavaş değiştir. Osmanlıyı Atatürk falan da yıkmadı, söyle onlara:)

bende bunun için işte , sizler'den fikirler almak için konuyu açtım :)
aynı zaman'da ben zaten olgunum demiyorum henüz kendime olgunlaşmam gerektiğini biliyorum bunun için de bir yol izlemem gerektiğini biliyorum bunuda zaman'la atlatacağıma eminim

turkojen34 adlı üyeden alıntı

Merhaba acilen pcde daha az vakit geçirmeye ve pcden kalan vakitlerde sosyalleşmek adına arkadaşlarınla veya spor, siyaset vs vs konuşan insanlarla vakit geçirmelisin.Senin durumunu çok iyi anlayan biri olarak söylüyorum.Katlanamadığın insanların içine katıl iyi bi gözlemci ol toplumu daha iyi tanırsın ve zamanla o insanların masasını terk etmeden karşılıklı iletişim kurabilirsin.

Asosyallik + birazda egoistlik var sanki.

Hatam olduysa affola

egoistiliğim var ise yenmek isterim elbette , bunun için de yapmam gerekenleri şuan'da sıralıyorum mesela spor ' a başlamak vs gibi aktiviteler.