Bu aralar yürütmekte olduğum bir sosyal ağ projem var e şimdi bende dahil herkesin bana sorduğu kocamanda bir soru var. Neden bunu kullanalım diyorlar,haklılar.
Kocaman ve güzel bir nedene ihtiyaç var bu konuda sadece kod yazmak ile olmuyor..
Bende bir şey düşündüm! Öncelikle ilk olarak gündem deki haberlerin gerçek mi doğrumu olduğunu kontrol eden çok çok güzel bir site var kabul ederlerse onların içeriklerini direk kendi sitelerine link çıkışı olacak şekilde web sitemde yayınlamak istiyorum. Bu şekilde tüm kullanıcılara bir haberin gerçek yüzünü gösterip onların yanlış olanı gerçek sanmasının önüne geçebileceğim. Tabi kabul etmezler ise o işte bana düşecek ama olacak yani..
Birde eminim ki bu forumda çok kaliteli içerik üreten bloglar,siteler olabilir. Aynı teklifi sizlere de yapıyorum arkadaşlar.
Kısaca ne planlıyorum
Kaliteli olduğuna inandığınız web sitenizi bana iletiyorsunuz,inceliyorum aşağıdaki maddelere uyduğunu düşünüyorsam sitenizin içeriklerini yazacağım bot ile kendi sitemde direk sizin sitenize link çıkışı olacak şekilde yayınlıyorum.
Bu kadarcık :)
-Web siteniz reklamlar içinde boğulmuş olmayacak.
-Uzun vadede kapanma ihtimali olayacak.
-Mümkünse her gün kaliteli içerik oluşturabilen bir site olursa iyi olur.
-Web siteniz kesinlikle mobil uyumlu olmalı.
-İçerikleriniz genel katagori değilde bir konu hakkında yoğunlaşmalı.
-Kesinlikle warez tema ,her hangi bir şekilde çalıntı olan bir içerik olmamalı.
-Toplam kabul edilecek site sayısı 2 / kabul edilen =0
İçeriklerinizi nasıl listeleyeceğimi de tasarımı bitince buradan yayınlarım biraz daha iyi bir fikriniz olur.
Sevgilerle..