BLuETRoY adlı üyeden alıntı

Hocam bence sabretmelisiniz bu işi para kazanmaktan çok daha fazla nasıl değer katabilirim insanlar siteme nasıl gelir ve onları nasıl iyi yönlendirebilirim diye bakmalısınız.
Bu şekilde yaptığınız zaman göreceksinizki yavaş yavaş herşey değişiyor.
Sitenizi bir bebek gibi düşünün, sonuçta bir bebek bir anda konuşamaz, yürüyemez, olgun düşünemez vs.

Esasında para kazanmak 2.-3. planda benim için. Yararlı olmayı amaçlıyorum ilk planda. Ama o kadar emeğimin karşılığında ziyaretçi sayısının az olması üzüyor beni.

Teşekkür ederim öneriniz için ...

Ek Olarak:

Xrayproof adlı üyeden alıntı

Hocam siteniz gerçekten güzel, forumdan seo paketi vs hiç bakmayın derim adam akıllı bir kurumsal firma ile anlaşıp son kez deneyin derim.

Anlıyorum. Bu forumdan bir, ***'dan bir arkadaşla çalıştık. Biri kurumsaldı aslında ama en büyük zararı da o verdi. Açıkçası güvenemiyorum kimseye ve daha büyük zarar görmekten korkuyorum. Para neyse de, sitenin zarar görme ihtimali endişelendiriyor beni. Tabiri caizse tırnaklarımızla kaza kaza geliştiriyor, bir yerlere getiriyoruz sitelerimizi.
Ama işte dediğim gibi, kalitesine güvendiğim sitemde neyi eksik yapıyorum da hiti bu kadar az onu anlamadım bir türlü.

Öneriniz için teşekkür ederim ...