Öncelikle bende geçmişte kilolu birisiydim. Şuan hala kilolarım var fakat iri, sert bir görünümlü vücudum olduğu için kendi halimden memnunum. Eskiden çok kilolarım, göbeğim, ve büyük göğüslerim oluşmuştu. İnsanlar arasına çıkamazdım. Fazla kilolarımdan '' insanlar benimle dalga geçerdi '' bu benim sinirimi bozardı.
Otobüse binerken, gezerken, kalabalık ortamlarda bile rahatsız olurdum. Her kilolu birey internetten '' zayıflama '' üzerine araştırmalar yapar. Benim üzerime giysi bulmak, pantolon bulmak çok zordu. Bu yüzden internetten araştırmalar yapardım ve yine bulamazdım. Bunun için bir proje düşündüm; ve bu projenin ismi '' kilolular için ürünler '' adına açacağım bir e-ticaret sitesi ve bu sitede satacağım; giysiler, elbiseler, pantolon, mont, kaban, zayıflama araçları, ve birçok ürün.. Yani her kategoriye değil; tek kategori de o kategoride ki tüm ürünleri eklemek.
Fakat bunun için toptancısını, kargosunu, vergisini vb vb.. Ayarlamak çok uzun ve bu yolda zorlanacağım için bu işe girmeden bıraktım. Ve burada sizlerle paylaşıyorum. Belki yine de bu projeye adım atacağım veya değişik bir proje isteyen için tutacak bir projeyi sizlerle paylaşıyorum. Sizlerinde fikirlerinizi merak ediyorum.