-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
312, (%100)
Öncelikle bende geçmişte kilolu birisiydim. Şuan hala kilolarım var fakat iri, sert bir görünümlü vücudum olduğu için kendi halimden memnunum. Eskiden çok kilolarım, göbeğim, ve büyük göğüslerim oluşmuştu. İnsanlar arasına çıkamazdım. Fazla kilolarımdan '' insanlar benimle dalga geçerdi '' bu benim sinirimi bozardı.
Otobüse binerken, gezerken, kalabalık ortamlarda bile rahatsız olurdum. Her kilolu birey internetten '' zayıflama '' üzerine araştırmalar yapar. Benim üzerime giysi bulmak, pantolon bulmak çok zordu. Bu yüzden internetten araştırmalar yapardım ve yine bulamazdım. Bunun için bir proje düşündüm; ve bu projenin ismi '' kilolular için ürünler '' adına açacağım bir e-ticaret sitesi ve bu sitede satacağım; giysiler, elbiseler, pantolon, mont, kaban, zayıflama araçları, ve birçok ürün.. Yani her kategoriye değil; tek kategori de o kategoride ki tüm ürünleri eklemek.
Fakat bunun için toptancısını, kargosunu, vergisini vb vb.. Ayarlamak çok uzun ve bu yolda zorlanacağım için bu işe girmeden bıraktım. Ve burada sizlerle paylaşıyorum. Belki yine de bu projeye adım atacağım veya değişik bir proje isteyen için tutacak bir projeyi sizlerle paylaşıyorum. Sizlerinde fikirlerinizi merak ediyorum.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
mantıklı bende iri yapılıyım omuzlarım kollarım iri göbeğim var ama dediğin gibi 4 XL 5 XL gibi ürünlerin gideri olur fakat bi antiparantez açıyorum ben iri veya kilolu biri olarak asla internetten giysi almam ya olmazsa diye sürekli soru işareti vardı kafamda :D heleki ayakkabı gerçi 47 numara nerde bulucamda alıcam netten :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
Two
Çapa Medya
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım, Adwords, Editörlük
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam tutar belki ama çok büyük işler yapabileceğinizi düşünmüyorum. Yanlış anlamayın amacım hevesinizi kırmak değil ama belki tutabilir fakat hasılat yapabilecek kadar büyüyebileceğini düşünmüyorum. Çünkü zayıf insanlar 10 kişide 2 veya 3 kişidir, tabi sallıyorum belki daha azdır ama özellikle kilolu insanlar için bedenden bedene büyük fark olduğu için internetten getirtmek de bi çözüm olmayacağını düşünüyorum.
http://bit.ly/capamedya - Elektriği, Suyu Kesilmeyen Makale - Editör Hizmetlerimize Göz Atın..
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
Two
Çapa Medya
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım, Adwords, Editörlük
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Tabi reklam ile falan büyüyebilir ama demek istediğim şuydu aslında ; mesela ben ortalama 41 - 42 numara ayakkabı giyiyorsam bir ayakkabının kalıbı daha dar oluyor ama uzun oluyor o ayağıma oluyor fakat numarası 45 falan oluyor. Kilolu için internetten getirtmek daha dert BENCE :)
http://bit.ly/capamedya - Elektriği, Suyu Kesilmeyen Makale - Editör Hizmetlerimize Göz Atın..
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Economist Sebep olanlardan forumdan gitti en azından onun mutluluğunu yaşamak lazım. Seni tanıyanlar tanıyor.
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
sadece kilo değil aşırı uzun boylular içinde satabilirsiniz. 50 numara ayakkabılar v.s yada cüceler için v.s
kısacası her türlü anormal insanlar için genel bir alışveriş sitesi tutabilir.