Fatihaydin Bey teşekkür ederim. Bu benim fikrim tabi. Herkesin fikrine de saygı duyuyorum. Elbette dediğiniz gibi araştırma ile makale yazılabilir seo uyumunu bildikten sonra. Lakin konuya hakim birinin yazdığı makale ile aynı kalitede olmaz diye düşünüyorum. Kimseyi mağdur etmeye hakkım olmadığı için, sadece para kazanmak adına hakim olmadığım alanlarda makale yazmıyorum. Zaten bu işi sevdiğim için yapıyorum. Yazmayı seviyorum. Özel mesaj ile çok fazla arkadaşa durumu izah ederek geri çevirdim. Sadece bugün 4 arkadaşı nazikçe geri çevirmek zorunda kaldım. Derdim para kazanmak olsa başka makalelerden kelime değişiklikleri ile yazar geçerim. Ama öyle bir derdim yok. Kimsenin hakkını gasp edemem. Forumda benim yazdığım makaleleri beğenip makale yazdırmak isteyen arkadaşların bir kısmı biliyor böyle bir prensibim olduğunu.
Zaten ülkemiz maalesef ne iş olsa yaparım abiler yüzünden üretim yapamıyor ve uzmanlaşma ülkemizde yazık ki çok geride. Herkes her şeyin uzmanı ama ortada dünya çapında tanınmış markamız yok. Neyse konuyu çok dağıttım sanırım ... :)
Saygılarımı iletiyorum. İyi çalışmalar dilerim ...