-
-
Yaş/Cinsiyet
39 /
-
Meslek
Web Kodlama
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Win7 home premium'u ben yıllarca samsung C2D 4GB notebook'ta kullandım (32bit) hiç öyle bekleme falan filan olmadı.
Yazılımın eğer lisanslı değil ve "kırma" yaptıysan bazı lisanslama programlarıda yapabilir başıma gelmiştir birisinin bilgisayarında.
Buna ek olarak masaüstüne gelmeden önce donması başlangıç programlarının yoğun olmasına bağlı olabilir. CClenar programını yükleyip başlangıç yazılımlarını pasifleştirebilirsin. (alternatif: başlat>çalıştır>msconfig )
Bazı ekran kartı arayüzleri (ati catalyst control center) baş belası olup bilgisayarı başlangıçta kasabiliyor. (mümkünse sadece driver'ı yükle ekran kartı yazılımını yükleme)
Bir arkadaşımızın dediği gibi wriless bağlantı sorgusuda bazen yapabilir ama bu evinde sürekli kullandığın modemlede yapıyorsa sorun onda olmayabilir.
Virüs programında başlangıç taraması olabilir onu bir kontrol et.
Masaüstünde ön izlemesi çok olan dosya yada klasörler varsa (fotoğraf, video vs.) onlarda yapar ama öyle 40sn falan değil.
Bunlar çalışır (kullanılır) bir sistem için şüpheler ancak bilgisayara formatı attım daha ilk hoşgeldiniz beş gittinizde bu kasılmalar oluyor diyorsan geçmiş olsun servis yolları gözüktü. Çok büyük ihtimal yazılımsal değil donanımsal bir sorun var. Eğer formattan sonra yazılımlarını yükledikte baştan başlatırsan sorunun hangi yazılımda olduğunu daha rahat tespit edebilirsin.
Kolaylıklar diliyorum
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
M.I.S
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hoş geldiniz yazısında görev yöneticisini çalıştırdım ve kişisel temalar adlı uygulamanın açık olduğunu gördüm sorun bu yüzden galiba.