-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
search
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bunu nasıl yaptığınızı anlamadım, ziyaretçi çıkıp gidecek siteden ve Google onu değilde sizin yazdığınız kodu mu değerlendirecek?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hocam son olarak referans var mı kişisel bloğum için ihtiyacım varda ref olursam muhteşem olur
aciltavuk
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
ogrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bu dediğiniz mantıken olmayacak bir şey. yani kodla modla olmaz. şöyle düşün bir şey aradın siteye girdin. aradığını okuma görme izleme süresince sitede durursun. ama aradığın yoksa alttaki benzer yazılara bakar ilgini çeken varsa tıklarsın yoksa aradığğın şeyi başka sitelerde bulma dileğiyle çarpıya basarak siteye elveda dersin.olay bundan ibarettir.
benim bir sitede sitede kalma süresi 40 dakka. ve sitedeki tekil hit 17k çoğul hit 20k yani gelenlerin büyük çoğunluğu ikinci bir sayfaya ya da ana sayfaya gelmeden çıkmış.
videoları bozulmuş bir sitedeki veri ise şöyle 6k tekil hit 25k çoğul hit ama sitede kalma süresi 30 saniye bile değil.
aciltavuk
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
ogrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
işinizi de baltalamak istemem kusura bakmayın ben düz mantıkla yorumda bulundum belki dediğiniz doğrudur denemek lazım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Makinist
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşımız çalışmasını tamamladı ve anında etkisini göstermeye başladı ve düşüşe geçti. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Memnun kalacaksınız çalışmasından