Saygıdeğer Wmaracı üyeleri,

Twitter geçen ki yaptığı temizlikten bir çok deck etkilenmiştir, bu temizlikten bizde etkilendik. Lakin bu işi uzun yıllar yaptığımız için deck piyasasını bırakmama kararı aldık.

Yeni bir deck kuruluşuna gitmeyi hedefliyoruz. Böyle bir girişimin içine girmemizin sebebiyse ortada "xx milyon takipçi sayılı deckine sahibiz" diyen bazı decklerin bulunmasıdır, kendileride çok iyi bilmektedir ki kendileri aslında deck değil panel kullanmaktadırlar burada panelden kastım bir deckin belirli kuralları vardır buna adminlerde uyar, deckin bekâsını düşünürler lakin bu arkadaşlar kuralları çiğneyip kendilerini üyelerden üstün görmektedirler, reklamlar havada uçuşmaktadır, hesabınız bu deck adı altında kurulan panelde ölmektedir ve ek olarak bot takipçili hesapları gerçek takipçiymişçesine konu açıp şu kadar milyon takipçiye sahibiz derler. Bu işi uzun yıllardır yaptığımız için neyin ne olduğunu gayet iyi biliyoruz.

Bizim deckimizde bunlar hiç bir zaman olmamaktadır, adminlerle üyeler eşittir. Adminler fazladan kredi almaz, eklediği hesap sayısı kadar kredi alır. Kurallara uyarlar.
Bizim deckimizin farkı içeride bot hesap bulunmamaktadır, her hesap belirli analizler sonucu organik takipçisine göre alınmaktadır. Kurallara uyan, hesabını kasan kişilerden oluşmaktadır.

Konuyu fazla uzatmak istemiyorum, bir hafta içerisinde tekrar deck kuruyoruz, bizimle yola devam etmek isteyen arkadaşlar lütfen özelden iletişime geçerse seviniriz.

Esenle kalınız...