Açıklamaları kısaca yapayım;
Türk ve Aktif takipçiyi öneriyorum şu dönem için, çünkü eski bot sunucuları kalmadı. Türk ve Aktif 'te yaşayacağınız düşüşler mevcut, yani aktif olduklarından dolayı takibi bırakacak insanlar olacaktır lakin hesabınızı daha orjinal gösterecektir.

Bot takipçi eskiden düşmeyen bir sunucuya bağlıydı, ucuz fiyatlardan dehşet rakamlar sağlanıyordu vs. vs. lakin artık eskisi gibi bot sistemi kalmadı, bot takipçilerdeki sunucular düşüşe geçtiği için bot takipçilerde artık düşen takipçi kategorisinde ve fiyatları aşırı yakınlaştı. Bu yüzden Türk ve Aktif takipçiyi almanızı öneririm.

Beğeni muhabbetine gelince; bunu hizmeti sağlayan arkadaşın otolike 'ı ne biçimde hediye edeceğine bağlıdır ama açıklamak gerekirse otolike 'ın tanımı, hizmet başlangıcından itibaren verilen sürede atılan tüm fotoğraflara verilen miktarda beğeni gönderilmesidir. Dediğim gibi bu hizmeti sağlayan arkadaşın kampanya yöntemiyle alakalı bir durumdur kesin bir cevap veremem.

Herkes satışının peşinde izleniminizi yanlış olarak algılıyorum çünkü sorulara cevap verilmesi için bütün arkadaşlarım ve ben konulara telefon numarası, mail adresi ya da özel mesaj yoluyla ulaşıldığında cevap veriyoruz. Konulara uzun uzun yazılan açıklamalardansa kişinin bilgi almak için yazdığı konuya direkt cevap vermek daha uygun geliyor bana, bunun için bu şekilde çalışıyorum.

İyi günler dilerim.

-- EKLEME

Fiyatların değişkenlik göstermesi WMAracında taban fiyat uygulamasının bulunmamasından ve bazı arkadaşların piyasayı öldürme çabasından ötürüdür. Alacağınız hizmetin ücretini değil de kalitesini sorgulamanızı öneririm.