Nasıl Çalışır?

1- Her üyemizin verdiği isimde bir sevkiyat şirketi vardır. (Örn : Tur LTD. ŞTİ)
2- Başlangıçta 1500 Altın verilir . ( 2 Adet Doblo alınabilir ve 1 Adet Garaj açılabilir.)
3- Başlangıçta garaj kapasiteniz 2 adettir. (Altın karşılığı garaj yükseltilebilir.)
4- Araçlarım sayfasından araclarınızı sevkiyata yollayın.( 2 Saat sonunda kazanç alınabilir.)
5- Süre sonunda Kazancı Topla butonuna basıp kazancı alabilirsiniz ve aracınızı tekrar sevkiyata yollayabilirsiniz. ( Her araç günde maximum 6 kere sevkiyata çıkabilir.)
6- Muhasebe sayfasından kazandığınız kredilerinizi dönüştürerek Altın ve TL bakiyesine sahip olabilirsiniz. ( TL bakiyeniz en az 10 TL'ye ulaştığında çekilebilir )
7- Şirket özeti sayfasından mevcut şirket gelir , gider , araç sayısı vb. görüntülenebilir.
8- Sağ üst köşede bulunan personel ikonuna tıklayıp ayarlar kısmına girerek bilgilerinizi güncelleyebilir , ödeme alabileceğiniz hesaplarınızı ekleyebilir ve ödeme taleplerinizi takip edebilirsiniz.
9- Ödemelerinizi Banka Hesabınıza, Ptt Hesabınıza veya Papara Hesabınıza çekebilirsiniz.
10- Hesabınıza Altın veya Elmas yükleyebilir , kendinize aylık belirli kazançlar sağlayabilirsiniz ve verdiğinizi fazlasıyla sistemimizden elde edebilirsiniz.
11- Günlük 5 dk civarı ayırarak 2 saat de bir toplamda 6 kez kazanç topla ardından sevkiyata yolla işlemini yaparak kazanç sağlayabilirsiniz. ( Sistemimiz sizi uzun süre oyun oynamaya tabi tutmaz 2 saat aralıklarla 6 kez 5 dk ayırmanız yetecektir.)
12- Referans kısmındaki link ile arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz. ( Arkadaşlarınızın her dönüştürdüğü kredi işleminde kazandıklarının %10'u kadar sizde kazanırsınız.)
13- Ödemelerinizi Deposit Bildir sayfasından bize bildiriniz doğrulandıktan sonra yüklemek istediğiniz bakiyeniz hesabınıza yansıtılacaktır.
14- Sistemimiz hergün gelişecek ve gelişmeye devam edecektir , sistemimizde bulunan sorun vb. veya sizlerin sorunlarını lütfen destek talebi kısmından bizlere bildiriniz.
15 - Gereksiz Deposit Bildirimi ve Destek Talebi yollamanız sonucunda hesabınızdaki Altın bakiyenizden %25 kesinti yapılacaktır devamı halinde hesaplarınız askıya alınır. 16- Ödemeler Her Ayın 10-20 Arası Yapılmaktadır. (Ödeme Taleplerini Her Ayın 10'un Dan Önce Yapınız.)

Ek Olarak:

Kanuni adlı üyeden alıntı

Hayırlı işler. Aklıma bir şey takıldı. Siz üyelere para kazandırıyorsunuz, kendiniz de sistem üzerinden para kazanıyorsunuz. Peki bu paralar nerden geliyor? Dışarıdaki kişilerle bir etkileşimi olmayan içe kapalı bir sistem, nasıl oluyor da herkesin kazanmasına vesile oluyor?


Diyiceksinizki Nasıl Kazanılıyor Ciddi Alıcılar Özelden Konuşa Biliriz. Detayları Anlatırım