Arkadaşlar yaklaşık 2 ay kadar önce birine ödeme yapacaktım.Hesap numarasını istedim ve gönderdi dikkatli olmam nedeniyle bunun hesap numarası olmadığını banka kart numarası olduğunu söylememe rağmen karşıdaki kişi bunun hesap numarası olduğunu belirtti ve ben ödemeyi yaptım.Tutar benim hesabımdan düşüldü elimde dekont var ancak karşı taraf ödemenin gelmediğini belirtti.Hemen bankamı aradım onlar paranın gönderildiğini herhangi bir problem olmadığını söyledi.
Daha sonra karşı tarafın bankasını aradığımda onlarda verdiğiniz isim ve no adına böyle bir ödeme gelmediğini belirtti.Israrla incelemelerini belirtmem sonucunda elimdeki referans nosundan paranın karşı tarafın bankasına ulaştığını öğrendik.Ancak hesap no yerine banka no verildiği için yine benim dediğim noktaya gelindi ve ödeme ulaşmadı.
Sonuç olarak ödeme alıcı hesabına ulaşmadı ve ben parayı karşı tarafın bankasından istediğimde geri iade edilmedi.Daha sonra kendi bankamı arayarak bir yanlışlık olduğunu iade istediğimi belirttim ve bankam benim adıma karşı tarafın bankasına dilekçe gönderdi para ertesi gün tekrar benim hesabıma yatırıldı.