Ek Olarak:
1 sene önce bir müşterime bende 3 adet birbiri ile iç içe çalışan ve php tabanlı tamamen özel bir websitesi hazırladım. Özetle Fx uzmanı üyelerine detaylı forex haberlerini , analizleri ve detaylı pariteleri veriyor. Üyelik ücretli. Her üyeye siteye eklenen tüm pariteler anında sms olarak gidiyor. Facebook gibi sayfa yenilemeden yeni eklenen datalar anında yansımakta falan filan. Şu an 100'e yakın ücretli üyesi var ve yalnış hatırlamıyor isem 3 aylık üyelik 2500tl civarında :) Kısacası bu iş çok karlı, işi bilip kazanmayı bilirsen hocam. Site güzel hayırlı olsun.
ben de de vip grup var hocam ama whatsapp uzerınde sıteye tasısam mı tasımasam mı bılemedım. Tesekkurler yorum ve onerıler ıcın :)
Ek Olarak:
Çok iyi olmuş ya :) BTC'yi orada görmek güzel.. Başarılar diliyorum...
btc de yorumlarınızı gormeyı umuyorum en kısa surede :)
Ek Olarak:
muhammedakif adlı üyeden alıntı
Sitenizde,Hakkında ve hakkımızda yazım yanlışları vardır.
Footer'i aşağıya sabitlemeniz lazım,
İletişim ve hakkında sayfalarında ki yazılar kısa olduğu için bozuk gözüküyor.
Temanız ise Genel olarak hoş gözüküyor.
widget-header'da arka plan olarak "gradient #f9f9f9" kullanmanız yerine background:#fff; kullanırsanız daha hoş gözükecektir. Bence
tesekkurler hocam dıkkate alacagım. footerın uste gelmesını alta sabıtleyınce mobılde sorun oldugundan ayarlayamadım bakacagım bıdaha ılerleyen zmanda. Sayfaları yenı olusturdugum ıcın hızlıca bı gectım oyle en kısa zamanda sayfalarda guncellenecek