Merhaba,
Domain ve proje gayet güzel, yalnız front-end kısmında bazı değişiklikler yapılmalı diye düşünüyorum
1- Yorumlar kısmında ki avatarların çok büyük olması, daha ufak avatar ve fontlar küçültülmeli bence
2- Menü de ki nBilgi, nTeknoloji gibi alanların n'e göre renk değişmesi de güzel olur. örn.
3- Arama kutusu biraz emanet gibi duruyor orada :D
4- Yazılar içeriğin dışına çıkmış gibi olmasın. Örnek veriyorum; "2017'nin En Çok Beklenen..." şeklinde olsun bunun yanı sıra font düşürülürse hem "Filmleri" görünür hem de bu cümleden daha fazla olan bir cümle "..." şeklinde görünür.
5- Mobile de biraz baktım da geliştirme lazım :)
Vallahi proje gayet güzel ama bu geliştirmeler yapılırsa daha da güzel hal alır... Naçizane tavsiyelerim, tekrardan başarılar dilerim :)
Domain ve proje gayet güzel, yalnız front-end kısmında bazı değişiklikler yapılmalı diye düşünüyorum
1- Yorumlar kısmında ki avatarların çok büyük olması, daha ufak avatar ve fontlar küçültülmeli bence
2- Menü de ki nBilgi, nTeknoloji gibi alanların n'e göre renk değişmesi de güzel olur. örn.
3- Arama kutusu biraz emanet gibi duruyor orada :D
4- Yazılar içeriğin dışına çıkmış gibi olmasın. Örnek veriyorum; "2017'nin En Çok Beklenen..." şeklinde olsun bunun yanı sıra font düşürülürse hem "Filmleri" görünür hem de bu cümleden daha fazla olan bir cümle "..." şeklinde görünür.
5- Mobile de biraz baktım da geliştirme lazım :)
Vallahi proje gayet güzel ama bu geliştirmeler yapılırsa daha da güzel hal alır... Naçizane tavsiyelerim, tekrardan başarılar dilerim :)
Öncelikle incelediğiniz için ve yorumlarınız için çok çok teşekkür ederiz :)
Yorumlar kısmındaki avatar işini halledeceğim bu akşam.
Diğer değişiklikler konusunda haklısınız fakat maalesef nasıl düzenleme yapacağım konusunda bilgim yok. Özellikle mobil hali nasıl düzenleyeceğimi bilmiyorum. Profesyonel bir elden yardım alabilirim eğer ki kendim halledemezsem. Tekrar tekrar teşekkür ederiz yorumlarınız için :)
Ek Olarak:
Siten gayet iyi. Tebrikler.
Çok teşekkür ederiz :)