-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Developer - Kurumsal
-
-
Ad Soyad
V** A**
-
-
-
Ticaret
52, (%100)
Bu yazıya sonuna kadar katılıyorum bu tabiki bir üniversite gencinin ve tek başına bir bireyin hayal ettiği düşündüğü ve hayata soktuğu bir proje değildir. Bu projeler tamamen batı dünyasına ait ve sanal savaş sistemini topyekün yönetmek istemesinden dolayı oluştulmuş projelerdir. Ama açıkça sunu söylemek istiyorum adamlar işini güzel yapıyor kardeşim helal olsun bizde böyle aval aval bakıp vay be adamlara bak nelere bulmuş diye helal lan sana üniversite arkadaşlarınla chatleşmek için he nasıl aklına gelmiş adamın diye düşünürrr dururuz. Şuan malum platforumlar aracılığı ile nefes alan ve almış tüm insanlığa ait kişisel veriler depolanmış durumda ve depolanmaya devam ediliyor. kimin neye zafı var kim neyi sever kim ne iş yapar vs vs bir ananın oğlu hakkında bildiği bilginiz 1000 kat daha fazlasını bu malum oluşumlar biliyor. Bazılar aman bilsin ne olçak canım demiyorda değil işte konu zaten anlatma bitecek ve sonu gelecek bir konu değil düşünmek lazım işte yormayın beni.. velhasıl durumlar kötü ve sonumuzda hiç iyiye gitmiyor diyebiliriz.