Makale yazımı konusunda yazan kişi veya kurumu denetleyen bir yapı mı var bu forumda.
Yazılan makalenin kalitesi noktasında bu kriterleri belirleyecek ve bu makalenin ederini belirleyecek bir kurul mu oluşturuldu bu forumda
Uzun zamandan beri bu forumu takip ediyorum. Çeşitli konularda açılan ticari yapıda bir bakıyorsunuz adam yasaklanmış. O ana kadar adam bir miktar sıkıntılı işler yapmış. Konuyu açan yasaklanan kadar bu forumda birileri tarafından "çok iyidir", "ben yaptırdım süper adam" gibi övgülere mazhar oluyor. Üzülerek görüyorum ki sırıf birkaç lira için insanlar aldatılıyor, umutları veya emekleri çalınıyor.
Makale yazarlığı noktasında da sıkıntılı bir yapıyı takip ediyorum. Adam belki türkçe dilbilgisine sahip değil, makale yazarlığına soyunmuş. Türk dili ve edebiyatı bölümünden mezun olmuş bir bilişim mühendisi edasıyla makale yazarlığı yaptığını iddia ediyor. Bu forumda çok iyileri var muhakkak. Bu işleri yıllar süren bir tecrübe sonucunda yapıyor. İşte ne yazık ki bu adamın makalesi de hiç bilmeyenin makalesi de aynı paradan satılıyor. İşin üzücü yanı burası.

Eğer satışını iddia ettiği makalenin ederini tesbit edecek bir kuyumcu dükkanı varsa gelin alt limit üst limit belirleyelim. Yoksa bu tür talepler sadece bu forumda bazılarının işine yarar.
nihayetinde burda kendi aralarında bir ekip kurmuş birbirlerine övgü yağdırarak iş yapmaya çalışan kişiler var. Bunların bazıları gerçekten haklı övgüye layıkken, bazıları sadece yapıyormuş gibi görünen acemilerden oluşuyor.

Benim talebim bu kaliteli forumda sağlıklı işler yapmayanlar ayıklansın. wmaracı bu sayede hem kendi marka değerini yükseltsin, hem de buraya gelip iş talep edenler güvenli bir mağazada kendilerine zarar vermeyecek kişilerle ticari birlikletiği rahatlığı ile hareket etsin.