Laguna o kasa Turkiyede tutulmadi fakat parasina gore cok guzel arabadir. 170 bin km de Ahmetin soylediginin aksine yuksek bir km degil, iceri yol sesi almaz, yol tutusu iyidir, motoru zaten sessiz, konfor olarak yine o paraya alinacak en iyi araclardandir.
Kaporta ve ic aksam haric hemen her parcasi cerez fiyatlarina bulunuyor, bakim masrafi 3-5 paket sigara parasi, kisacasi alinir. Almadan once servisinde baktirin nesi var nesi yok ciksin, 300k ustu bir suru ayni kasa laguna var burada, oyle 170k da 200k dokulecek motoru bitecek arabalar degil bunlar, ayrica 1.6 reno benzinli motor cok kucuk paralara yaptirilabilir, dert edilecek ocak sondurecek masraflar cikarmaz
Kaporta ve ic aksam haric hemen her parcasi cerez fiyatlarina bulunuyor, bakim masrafi 3-5 paket sigara parasi, kisacasi alinir. Almadan once servisinde baktirin nesi var nesi yok ciksin, 300k ustu bir suru ayni kasa laguna var burada, oyle 170k da 200k dokulecek motoru bitecek arabalar degil bunlar, ayrica 1.6 reno benzinli motor cok kucuk paralara yaptirilabilir, dert edilecek ocak sondurecek masraflar cikarmaz
Söylemek istediğinizi oldukça iyi anladım. Üstün kalite beklemiyorum ama benimde düşüncem genel olarak parasının hakkını verip ihtiyaç karşılayacak bir araç olduğu yönündeydi , fakat parayı kolay kazanmadığımız için kılı kırk yararak araştırma ihtiyacı hissettim. Tabi ki ekspertiz yapıp alıyor olacağım alırken dediğiniz gibi.
Renoların oldukça uygun parçası olduğunu biliyordum ama laguna nın tutmamış olmasından dolayı extrem bir durumu olabilir mi diye de meraklanmıştım aslında
AhmetCakmak34 & LikeSend Değerli yorumlarınız için ayrıca çok teşekkür ediyorum. Başka görüşü olan varsa cevaplarsa sevinirim. İnternet üzerinden bir araştırmış olmama rağmen güncel bilgi olması amacıyla konuya gelen cevaplar ayrı bir önem taşımaktadır benim için.