vipmarka adlı üyeden alıntı

Burada kendini geliştirmeye çalışan öğrenciler ve aynı zamanda paraya gerçekten ihtiyacı olan insanlar var alt limit demek rekabeti bitirmek demek. Malum sitelerde buraya kaçanlar gelenler oldukça fazla bu alt limit meselesi yüzünden bence böyle birşey yaparak buradaki ticaretide bitirmeyin.


valla hocam ben öğrenciyim bu işe 1.5 liradan başladım. İlk makalemi 1.5 liradan yazdım hem de hiçbir referansım olmadan. Şu an ise 1 liradan yazıyorum. Neden mi? Çünkü Allah için boş yere 50 kuruşa 75 kuruşa makale yazılır diyip piyasa algısını mahveden piyasayı öldüren bencil insanlar yüzünden.

Alt limit uygulaması için çok geç kalındı. Buraya yeni gelen insanlar ilk başta ucuza iş yaptırdılar sonra pişman olup belki de buradan hiç ticaret yapmamaya başladılar.

Asıl alt limit uygulaması olmazsa ticaret biter. Zaten bu anketin yapılma sebebi de ticaretteki durgunluktan kaynaklı diye düşünüyorum...

Daha önce alt limit uygulamasına şiddetle karşı çıkan wmaracı yöneticileri böyle bir anket düzenliyorlar ise ticareti bitirmek için değil yaşatmak için yapıyordurlar.

saygılar...