Öğrenci olayını anlamıyorum arkadaşım. Ben de öğrenciyim kaç yıldır çalışıyorum. Piyasayı öğrenciler kırıyor. 22 yaşındayım 5 senedir çalışıyorum gece gündüz.

Bir diğer husus da 'hizmetin standardı var mı da fiyatın standardı olsun' diyenleri anlamıyorum. Yahu iki hizmetin fiyatı da aynı ise, gidin daha iyi olanı satın alın kötü olan barınamasın. Herkes her yerde iş yapacak diye bir kaide yok. Ben asıl daha ucuz diye kalitesiz içerikleri satın alıp sitesine koyanlara üzülüyorum.


ekleme: 100 kelimeyi 2 TL'ye veriyorum bireylere, kurumlara 3 TL'ye gidiyorum. Müşterilerim de var. Ama emin olun Wmaracı üzerindeki piyasa gerçekten sıkıntılı. Mevcut kaliteyi beğenirken kıyaslamıyorlar, sonra fiyatı alınca kıyaslıyorlar. Vay efendim şu adam 75 kuruşa veriyor. İyi de ben 2 TL diyorum 75 kuruş ne demek? Git ondan al diyorum, yok efendim o dandik kopya diyor. Kusura bakmayın ama öyle bir dünya yok efendim...

ekleme: Wmaracı şayet kaliteli ve düzeyli bir iş forumu olacaksa (e ticaret, satış kategorileri için bahsediyorum, bilgi konularında konuşmak haddim değil), bu tarz sınırlama ve yükselme işlemini gerçekleştirmelidir. Zira fiziksel yaşı büyük olup zihin yaşı olgunlaşmamış insanlarla uğraşmak yıpratıcı oluyor çoğu zaman (yaşına uygun davrananları tenzih ederim). Bu anlattıklarımın wmaracında oldukça fazla olduğunu düşünüyorum. Bu benim gözlemim (bir tiyatro insanı olarak işim gözlem). Ha tabi sana mı kaldı wmaracının kaliteli ve düzeyli bir iş formu olma düşüncesini açıklama yöntemi derseniz, orada da bir şey diyemem. Bir 'hizmet üreticisi' olarak söylüyorum bunları.