Sitenin mobil sürümü ile alakalı olabilir mi ? Mobilde çıkan 300x250 ön plan reklamları için bu uyarı yapılıyor genelde.
Sanmıyorum hocam.
Sitenizde illegal içerik bulunduğundan dolayı uyarı almışsınız. Hile, hack vb içerikleri kaldırmazsanız 2. uyarı olmadan adsense hesabınız kapanacak. Birde reklamlar site içinde ayırt edilebilir durumda olmalı, yanlışlıkla tıklamaya sebep vermemelidir.
İllegal içerik olarak sayılmıyor. Hatta bizzat adsense'ye başvurdum ve bu sitemi onaylatarak adsense hesabım oldu. https://wmaraci.com/forum/google-adsense/darisi-basiniza-haydi-bakalim-363485.html
Sitenizde wolfteam hileleri olduğunu gördüm. Bence derhal wolfteam hilelerini kaldırın. Çünkü joygame tarafından gelen kağıdı görünce neye uğradığımı şaşırdım. Bir çok site kapattırıldı. Turkmmo ve megadosya uyarı alınca apar topar neye uğradıklarını bilmeden wolfteam adındaki herşeyi kaldırdılar. Tavsiyem araştırmanız, hileciadam.com sitesi uyarı aldı ama domaini değiştirip tekrar bu işe bulaştı bakalım o sitenin sonu ne olacak. Tavsiyem o oyundan uzaklaşmanızdır.
evet o konuda haklısınız, joygame hileleri engellemeyi beceremediği için sitelere taş atmaya başladı. ama gördüğünüz gibi wolfteam'ı silen siteler kendilerini de sildi piyasadan.