-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar merhaba. Ne zamandır bir liste sitesi açmayı düşünüyorum ama açıkcası birazda düşündürüyor beni. Onedio var listelist varken yeni bir liste sitesi açmak ne kadar mantıklıdır. Sizin yorumlarınız nedir. Mesela liste15.com gibi bir site açsam. boşa kürek çekmiş olur muyuz ne düşünüyorsunuz. Fikirleriniz ve yorumlarınız çok önemli.
Yapım aşamasında..
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bende Bilmiyorum
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Tek onedio yok ofpof gibi sitelerde var onedionun farki ise gunluk gordugun vıdeoları farklı yorumlaması,temasi basit ve sade olmasi bence, azimliysen hırsın varsa boşa kendini köretme. Kendimizi kısitla kisitlaya nereye kadar :) Ve senin dedigin ise "bu sokakta bakkal var ve bu bakkal tüm semtin ihtiyacini karsilar " o yuzden bende acmiyorum bakkal.
Ölümü Unutmayın, Çünkü Ölüm Sizi Unutmadı !
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bende Bilmiyorum
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yanlıs :) gecenin 1inde cevap yazacaklar diye ummuyordun ama bak yazan oldu.
Bakkal sokagin ihtiyacini karsiliyor semtin degil :) diger sokaktada sen ac :)
Tabi bundan daha degerli projelerin varsa onlara yonel.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ölümü Unutmayın, Çünkü Ölüm Sizi Unutmadı !
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / K
-
Meslek
Web Tasarım - SEO
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
- Çok çok çok güçlü bir sosyal medya ağınız olmalı. Yatırım ile tabi ki yapılabilir,
- Birden fazla editörün olmalı, site sürekli güncel ve gündem konuları ile aktif tutulmalı.
Ben bir liste sitesi için Facebook ya da diğer yerlerde uğraşmaktansa YouTube üzerine yoğunlaşmayı tercih ederdim. Eğer burada gerçekten kaliteli bir iş çıkartabilirseniz hem kanalınız hem siteniz marka olur. YouTube üzerinden biraz iş görmeye başlayınca da Facebook ile de desteklerdim.
Ama yukarı da bahsettiğim iki madde yoksa, vakit harcamaya da gerek yok. (1.si Youtube için geçerli değil, sıfır kanal ile başlayabilirsiniz.)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
gazeteci, yazar
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
hocam liste sitem var domaini ismi bile liste aklınıza gelebilecek her liste onedioda var çok iyi seocuysanız açın ya da arkadaşın dediği gibi sosyal medya da milyonluk hesaplarınızz varsa açın onedionun yüzlerce sayfası var hepsi milyonluk.