lostyazilim
tr.link

Liste Siteleri Ne düşünüyorsunuz

12 Mesajlar 1.643 Okunma
lstbozum
tr.link

yunus3346 yunus3346 Yakında.. Kullanıcı
  • Üyelik 22.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Elazığ
  • Ad Soyad Y** C**
  • Mesajlar 322
  • Beğeniler 13 / 75
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar merhaba. Ne zamandır bir liste sitesi açmayı düşünüyorum ama açıkcası birazda düşündürüyor beni. Onedio var listelist varken yeni bir liste sitesi açmak ne kadar mantıklıdır. Sizin yorumlarınız nedir. Mesela liste15.com gibi bir site açsam. boşa kürek çekmiş olur muyuz ne düşünüyorsunuz. Fikirleriniz ve yorumlarınız çok önemli.

Yapım aşamasında..
wmaraci
reklam

muhammedakif muhammedakif www.muhammedakif.com Kullanıcı
  • Üyelik 25.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Bende Bilmiyorum
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** C**
  • Mesajlar 290
  • Beğeniler 61 / 106
  • Ticaret 1, (%100)
Tek onedio yok ofpof gibi sitelerde var onedionun farki ise gunluk gordugun vıdeoları farklı yorumlaması,temasi basit ve sade olmasi bence, azimliysen hırsın varsa boşa kendini köretme. Kendimizi kısitla kisitlaya nereye kadar :) Ve senin dedigin ise "bu sokakta bakkal var ve bu bakkal tüm semtin ihtiyacini karsilar " o yuzden bende acmiyorum bakkal.

Ölümü Unutmayın, Çünkü Ölüm Sizi Unutmadı !

• Üyelik 22.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Elazığ
  • Ad Soyad Y** C**
  • Mesajlar 322
  • Beğeniler 13 / 75
  • Ticaret 0, (%0)
muhammedakif o zman bakkal açmıyoruz doğru mudur :)

Yapım aşamasında..

muhammedakif muhammedakif www.muhammedakif.com Kullanıcı
  • Üyelik 25.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Bende Bilmiyorum
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** C**
  • Mesajlar 290
  • Beğeniler 61 / 106
  • Ticaret 1, (%100)
Yanlıs :) gecenin 1inde cevap yazacaklar diye ummuyordun ama bak yazan oldu.
Bakkal sokagin ihtiyacini karsiliyor semtin degil :) diger sokaktada sen ac :)
Tabi bundan daha degerli projelerin varsa onlara yonel.
yunus3346

kişi bu mesajı beğendi.

Ölümü Unutmayın, Çünkü Ölüm Sizi Unutmadı !
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 22.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Elazığ
  • Ad Soyad Y** C**
  • Mesajlar 322
  • Beğeniler 13 / 75
  • Ticaret 0, (%0)
muhammedakif ya sen ne güzel insansın :) Eyvallah kardeşim :) Başka arkadaşlarında yorumlarını bekliyorum :) Gecenin 1inde yazan olur demi :)
muhammedakif

kişi bu mesajı beğendi.

Yapım aşamasında..

Beginnertk Beginnertk Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / K
  • Meslek Web Tasarım - SEO
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 170
  • Beğeniler 66 / 66
  • Ticaret 4, (%100)
- Çok çok çok güçlü bir sosyal medya ağınız olmalı. Yatırım ile tabi ki yapılabilir,
- Birden fazla editörün olmalı, site sürekli güncel ve gündem konuları ile aktif tutulmalı.

Ben bir liste sitesi için Facebook ya da diğer yerlerde uğraşmaktansa YouTube üzerine yoğunlaşmayı tercih ederdim. Eğer burada gerçekten kaliteli bir iş çıkartabilirseniz hem kanalınız hem siteniz marka olur. YouTube üzerinden biraz iş görmeye başlayınca da Facebook ile de desteklerdim.

Ama yukarı da bahsettiğim iki madde yoksa, vakit harcamaya da gerek yok. (1.si Youtube için geçerli değil, sıfır kanal ile başlayabilirsiniz.)

artvinhopa artvinhopa laiksozluk.net Kullanıcı
  • Üyelik 12.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek gazeteci, yazar
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** D**
  • Mesajlar 825
  • Beğeniler 418 / 269
  • Ticaret 6, (%100)
hocam liste sitem var domaini ismi bile liste aklınıza gelebilecek her liste onedioda var çok iyi seocuysanız açın ya da arkadaşın dediği gibi sosyal medya da milyonluk hesaplarınızz varsa açın onedionun yüzlerce sayfası var hepsi milyonluk.

dincerdirlik dincerdirlik WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 04.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek İnternet
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad D** D**
  • Mesajlar 876
  • Beğeniler 238 / 206
  • Ticaret 0, (%0)
Onedio sayfa satın alarak bu durumlara geldi canlı ispatı yapa bilirim :) adamlar sağlık kategorisine sayfa açıyorlar ama 1 günde 1 milyon oluyor hayır abi adamlar 500k 700k sayfa satın alıyorlar tabi yüksek cüralara denk geliyor, muhammedakif arkadaşımızın da dediği gibi sen semtin diğer sokağına gireceksin ve diğer arkadaşın da dediği gibi gündemi sağlam tutmalısın ve gerçekten azim de var ise olur gider zaman sabır azim.

bende benzeri proje üzerine gidiyorum ama benzemez diyelim kadın ve erkek ayrı ayrı kategoriler, ilk başta bir ton harcama yaptım ama baktım ki olmuyor önemli olan azmi değerlendirmek yani bir yerden kazanmak bir yerden beslemek. Örnek youtube hesabınız dan hem kazanın hem organik siteyi besleyin, ben kadın grubunda arkadaşımı erkek grubunda kendimi adadım yaklaşık olarak 50 şer adet videomuz var ve yakında başlıyoruz, açıkcası uzun yazdım hem kendimden örnek vereyim dedim değerlendirmelerini yap arkadaşım vaktin var ise kas siteyi organik olarak.

bir yazı bul örnek flaş haber düştü haber... sitesine hemen evir çevir düzenle ekle ekleştir geç kalmadan ekle onedio da her şey var farkındaysan, yabancı haber medya ve magazin sitelerini takip et en kaliteli içerikleri hemen düzenle ekle sağlam kasarsan ileriye gidersin..

benden bu kadar dostum inşallah kazanırsınız..

Mistakes07 Mistakes07 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad K** S**
  • Mesajlar 189
  • Beğeniler 44 / 45
  • Ticaret 0, (%0)
Didimedya

Merhaba, satın aldıkları sayfaların isimlerini nasıl değiştiriyorlar? Facebook buna izin veriyor mu?

dincerdirlik dincerdirlik WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 04.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek İnternet
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad D** D**
  • Mesajlar 876
  • Beğeniler 238 / 206
  • Ticaret 0, (%0)
Mistakes07 bildiğim kadarı ile sayfa değiştirmede 3 hak var ve eğer o hakları bitmemiş ise izin veriyor, satan kişiler de zaten bunun farkındalar sayfaları kasarak o ayara getiriyorlar örnek sağlık sayfası gerekiyor ise sayfayı sadece sağlık ile organik kasanlardan almalısınız.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al