Onedio sayfa satın alarak bu durumlara geldi canlı ispatı yapa bilirim :) adamlar sağlık kategorisine sayfa açıyorlar ama 1 günde 1 milyon oluyor hayır abi adamlar 500k 700k sayfa satın alıyorlar tabi yüksek cüralara denk geliyor, muhammedakif arkadaşımızın da dediği gibi sen semtin diğer sokağına gireceksin ve diğer arkadaşın da dediği gibi gündemi sağlam tutmalısın ve gerçekten azim de var ise olur gider zaman sabır azim.
bende benzeri proje üzerine gidiyorum ama benzemez diyelim kadın ve erkek ayrı ayrı kategoriler, ilk başta bir ton harcama yaptım ama baktım ki olmuyor önemli olan azmi değerlendirmek yani bir yerden kazanmak bir yerden beslemek. Örnek youtube hesabınız dan hem kazanın hem organik siteyi besleyin, ben kadın grubunda arkadaşımı erkek grubunda kendimi adadım yaklaşık olarak 50 şer adet videomuz var ve yakında başlıyoruz, açıkcası uzun yazdım hem kendimden örnek vereyim dedim değerlendirmelerini yap arkadaşım vaktin var ise kas siteyi organik olarak.
bir yazı bul örnek flaş haber düştü haber... sitesine hemen evir çevir düzenle ekle ekleştir geç kalmadan ekle onedio da her şey var farkındaysan, yabancı haber medya ve magazin sitelerini takip et en kaliteli içerikleri hemen düzenle ekle sağlam kasarsan ileriye gidersin..
benden bu kadar dostum inşallah kazanırsınız..