Merhaba arkadaşlar, uzun süredir böyle bir projeyi aktif hale getirmeyi düşünüyordum. Envato'nun tüm platformlarında yer almak konusunda bilgilerimi paylaşabileceğim ama sadece iyi olan ve gerçekten orayı hak eden insanlara ücreti ile yardımcı olabileceğim bir platformu açma kararı aldım ..

Hangi bölümler olacak ?
Themeforest, graphicriver ve diğer segmentlerin tamamını platforma ekleyeceğim. Ücreti ile üye olup giriş yaptıktan sonra satın almış olduğunuz soru kredisi sayısı kadar sorunuzu sorabileceğiniz bir alan ekleyeceğim ve bu segmentlerde karşılaştığınız soruları bana yöneltebilesiniz.

Şimdi içinizden diyorsunuz neden ücretli ?
Şu yüzden, ben ilk dosyamı onaylatmak için tam 1 ay inanılmaz derecede strese girdim, saçlarım döküldü ve uykusuz kaldım.

Birde insanlar bir şeye ücret ödediklerinde onun değerini çok iyi anlar, kaybetmek istemez ve çok güzel ılımlı hareketler sergilerler. Sisteme kazandırdığım üyeler sonrası danışmana özel soru - cevap şeklinde değil tüm soruları ve cevapları herkeze açacağım.

Bu platform nasıl bir platform ?
Üyelikler ücretli olacak ve ücret sonrası karşılaştığınız tüm sorunları dile getireceksiniz. Şu an bu konuyla ilgilenecek tek kişi ben olacağım için soruları site üzerinden doğrudan bana ileteceksiniz. Sizin sorduğunuz soruyu diğer üyeler göremez ve içeriğini okuyamaz.

Kabul görmeyen veya yumuşak reddedilen işlerinizi daha iyi hale getirebilmek için herkez bilgilerini paylaşacak ve birlikte bu sorunların üstesinden geleceğiz.

Başlangıçta gelecek olan ücret tutarlarını reklam için harcamayı düşünüyorum. Daha sonrasında bir pay ölçer sistemi yazıp projeyi soru - cevap sisteminden çıkartıp direk ücretsiz olarak üyelere en çok yardımda bulunan arkadaşlara pay şeklinde ödemeler yapmayı planlıyorum.

Şu an ben Themeforest ve Graphicriver'da ürün satışı yapıyorum. Bir çok kuralı biliyorum. Bu platformun açılması sonrası iş onaylatan arkadaşlarda diğer arkadaşlarda danışmanlık başvurusu yapabilirler. Ücreti dahilinde yardımcı olacaktır ki bir sonraki sorun ortadan kalksın.

Her türlü fikrinizi, yorumunuzu dile getirebilirsiniz, fikirlere ve düşüncelere açığım arkadaşlar.

Maximum 1 ay sürmeden bunu devreye sokacağım ve aktif olarak kullanmaya başlayacağız.

Teşekkürler..