FurkanOYMAK

Allah belasını versin böyle hakemlerin de UEFA'nın da hepsi Türk düşmanı diyecek bir şeyim yok.

LikeSend

Sen Beck'in pozisyonuna penaltı diyorsan biran önce maç izlemeyi kesinlikle bırakmalısın. Pozisyon kesinlikle penaltıyla alakası dahi yok, kırmızı kart desen kırmızı kart bile değil. Hakem gitsin önce UEFA'nın kurallarını okusun; '' Ceza alanı içinde çok sert bir girişim olmadığı müddetçe kırmızı kart verilmez. '' Şampiyonlar ligine verilen bu katil hakemi yargılamayalım da kimi yargılayalım? Atılan gollerin 2'si net ofsayt. Ben kendim gördüm, hakem 2 metre ötesinde bunu göremedi mi? Bırakın bu işleri Beşiktaş çok mu iyi oynadı, hayır! İlk 11 tercihi doğru muydu hayır! Şenol Güneş'inde hataları ve takım ruhuda yoktu sahada. Fakat sen -10 derece de kar içinde oynadın mı? Profesyonel bir oyuncu olabilirsin, Milyonlarca dolar alabilirsin fakat iklimden iklime fark var. Bu futbolcular senin benim gibi insan.

Sen ülkenin yanında olmak varken, verilen kararları eleştirmek varken, hala hakemin kararlarını doğru buluyorsan kusura bakma ya senin gözün kör, yada ben fanatik olduğum için böyle bakıyorum duygularıma yeniliyorum.

Fenerbahçe'de, Galatasaray da, Beşiktaşta hangi takım olursa olsun; yine aynı yorumları yaparım. Burada İvan Bebek'i ilk eleştiren bendim. Sen Türk'sün arkadaşım. Bu ülke puanıyla oynandı; anlayalım artık bizim bizden başka dostumuz yok. İstemiyorlar bizi Avrupa'da! Güzel oynanmış bir oyun döndü ortada. Grup elemelerine gelince kesiyorlar kafanı işte. Tüm Türk takımları zaten işini son maça neden bırakır anlamam.