lostyazilim
tr.link

Dinamo Kiev 6 - 0 Beşiktaş JK

24 Mesajlar 3.433 Okunma
lstbozum
tr.link

ZenginAnil ZenginAnil WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek SEO
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Z**
  • Mesajlar 932
  • Beğeniler 185 / 274
  • Ticaret 20, (%95)
Beşiktaş, deplasmanda Dinamo Kiev'e 6-0 yenilerek Şampiyonlar Ligi'ne veda etti. Avrupa Ligi'nde yoluna devam edecek.

Neler düşünüyorsunuz? Hakem hatasından dolayı 10 kişi kaldı Beşiktaş ve 2-0'dan sonrası bence hakemle ilgili değil resmen saldı kendini siz de böyle mi düşünüyorsunuz?

wmaraci
reklam

suskun suskun Berat Fm Kullanıcı
  • Üyelik 17.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek tekstil
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 889
  • Beğeniler 758 / 208
  • Ticaret 30, (%100)
Bence 2 -0 dan sonra 10 kisiyle morel bozukluguyla o hava şartlarinda yapacak cok fazla birsey yoktu

http://www.cepradyom.com/

Rastena Rastena WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama
  • Konum İngiltere
  • Ad Soyad F** O**
  • Mesajlar 3775
  • Beğeniler 836 / 1380
  • Ticaret 190, (%100)
Oo kötü oldu. Economist yorumun ne :D

prestij

AhmetCakmak34 AhmetCakmak34 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Bilgisayar mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 2471
  • Beğeniler 934 / 1174
  • Ticaret 41, (%100)
Grup ŞL kalitesine göre kolay bir gruptu, önceki maçlarda çok gereksiz yere puan kaybı yaşadılar takımın yetersizliğinden dolayı. Bu maçta da çoğu kritik maçta olduğu gibi hakemlerin türk takımlarına karşı gösterdiği sert kararlar yüzünden yazık oldu. Dediğin gibi 2-0'dan sonra da iyice bıraktılar.

wmaraci
wmaraci

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)
Hakemlik pek bir durum yok, 6-0 hakem hatasina baglanamayacak kadar net bir skor, ayrica maci da izledik yani az daha becerikli olsalar 9-0 11-0 falan olurdu, cok kotu oynadi besiktas, adamlar pas bile yapmadan pozisyon buluyordu, avrupada boyle acilirsan affetmezler

Abubakarin karti hakli ve dogru mu dogru, aptal herife saglam ceza verilmesi lazim, profesyonel futbolcu soyle bir hata yapmamali takim zaten zor durumda iken kart almamali
Beck karari biraz tartismali gibi fakat herhangi Turk hakem de olsa penalti verirdi o pozisyona, beck tercih yapti ve bunu kullandi, halbuki kaleciye biraksa sans %50-50 idi, oysa penalti yuzunden hem kirmizi gordu hem gol yedirmis oldu, takimda en onemli oyunculardan biriyken o da takimi yalniz birakti

Bunlar disinda ben hakem hatasi falan tartismali bir sey de gormedim, resmen teslim oldu besiktas, nerede icerideki yirtici oyunlari nerede su oyunlari ? Hep sucu hakeme atarak olmaz bu isler, Fenerbahce macinda da benzer durum vardi, hakem tek bir hata yapti yenilgiin faturasi hakeme kesildi, boylesine ust duzeyde takimlarda oynayan oyuncularin aptal saptal oyundan dusmemeleri lazim

Yok turkiyenin yukselisini cekemiyorlarmis yok bizi istemiyorlarmis ondan boyle yapiyorlarmis hikaye bu isler, Dinamo Kiev hakkiyla kazandi maci
AhmetCakmak34

kişi bu mesajı beğendi.

Darknet Darknet Blogger Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1108
  • Beğeniler 125 / 293
  • Ticaret 25, (%100)
ilk kırmızı kart haksızdı evet, penaltıda öyle fakat 2-0'dan sonra ciddi anlamda demoralize oldular ve sonuç bu ben Fenerbahçe'liyim ve üzüldüm çünkü milli prestij söz konusu. Geçen sene Fenerbahçe'ye uefa'da yapılanla eş değer olamaz ama benzer. Neyse ki uefa'da yoluna devam edecek buda güzel bişey. Başarılar diliyorum avrupadaki Milli Takımlarımıza.

ErdeM ErdeM WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek web
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 202
  • Beğeniler 34 / 51
  • Ticaret 6, (%100)
Beck'in kararına tartışmalı gibi yarı yarıya felan diyen birisi futbol felan konuşmasın lütfen.

Dünyanın hiç bir yerinde penaltı ve kırmızı verilmez. O derece komik bir penaltı karttan sonra demoralize olmaları normal. Beşiktaş' ın kötü oynaması, istekli olmaması Beck' in pozisyonunun %100 hatalı olduğunu değiştirmez.
tashift00 Economist VolkanYildiz

kişi bu mesajı beğendi.

Economist Economist Bla, bla, bla.. Kullanıcı
  • Üyelik 05.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Sosyal Medya
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 1945
  • Beğeniler 1098 / 1106
  • Ticaret 312, (%100)
FurkanOYMAK

Allah belasını versin böyle hakemlerin de UEFA'nın da hepsi Türk düşmanı diyecek bir şeyim yok.

LikeSend

Sen Beck'in pozisyonuna penaltı diyorsan biran önce maç izlemeyi kesinlikle bırakmalısın. Pozisyon kesinlikle penaltıyla alakası dahi yok, kırmızı kart desen kırmızı kart bile değil. Hakem gitsin önce UEFA'nın kurallarını okusun; '' Ceza alanı içinde çok sert bir girişim olmadığı müddetçe kırmızı kart verilmez. '' Şampiyonlar ligine verilen bu katil hakemi yargılamayalım da kimi yargılayalım? Atılan gollerin 2'si net ofsayt. Ben kendim gördüm, hakem 2 metre ötesinde bunu göremedi mi? Bırakın bu işleri Beşiktaş çok mu iyi oynadı, hayır! İlk 11 tercihi doğru muydu hayır! Şenol Güneş'inde hataları ve takım ruhuda yoktu sahada. Fakat sen -10 derece de kar içinde oynadın mı? Profesyonel bir oyuncu olabilirsin, Milyonlarca dolar alabilirsin fakat iklimden iklime fark var. Bu futbolcular senin benim gibi insan.

Sen ülkenin yanında olmak varken, verilen kararları eleştirmek varken, hala hakemin kararlarını doğru buluyorsan kusura bakma ya senin gözün kör, yada ben fanatik olduğum için böyle bakıyorum duygularıma yeniliyorum.

Fenerbahçe'de, Galatasaray da, Beşiktaşta hangi takım olursa olsun; yine aynı yorumları yaparım. Burada İvan Bebek'i ilk eleştiren bendim. Sen Türk'sün arkadaşım. Bu ülke puanıyla oynandı; anlayalım artık bizim bizden başka dostumuz yok. İstemiyorlar bizi Avrupa'da! Güzel oynanmış bir oyun döndü ortada. Grup elemelerine gelince kesiyorlar kafanı işte. Tüm Türk takımları zaten işini son maça neden bırakır anlamam.
suskun turansonkaya tashift00

kişi bu mesajı beğendi.

suskun suskun Berat Fm Kullanıcı
  • Üyelik 17.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek tekstil
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 889
  • Beğeniler 758 / 208
  • Ticaret 30, (%100)

ErdeM adlı üyeden alıntı

Beck'in kararına tartışmalı gibi yarı yarıya felan diyen birisi futbol felan konuşmasın lütfen.

Dünyanın hiç bir yerinde penaltı ve kırmızı verilmez. O derece komik bir penaltı karttan sonra demoralize olmaları normal. Beşiktaş' ın kötü oynaması, istekli olmaması Beck' in pozisyonunun %100 hatalı olduğunu değiştirmez.

Kesinlikle katıliyorum

http://www.cepradyom.com/

Stark_IV Stark_IV Sosyal Medya Virtüözü Kullanıcı
  • Üyelik 05.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Sosyal Medya
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad G** K**
  • Mesajlar 607
  • Beğeniler 0 / 155
  • Ticaret 25, (%100)
Olayın özeti;

tashift00 AlperenAtasever Beginnertk

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al