-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
A** Z**
-
-
-
Ticaret
20, (%95)
Beşiktaş, deplasmanda Dinamo Kiev'e 6-0 yenilerek Şampiyonlar Ligi'ne veda etti. Avrupa Ligi'nde yoluna devam edecek.
Neler düşünüyorsunuz? Hakem hatasından dolayı 10 kişi kaldı Beşiktaş ve 2-0'dan sonrası bence hakemle ilgili değil resmen saldı kendini siz de böyle mi düşünüyorsunuz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tekstil
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Bence 2 -0 dan sonra 10 kisiyle morel bozukluguyla o hava şartlarinda yapacak cok fazla birsey yoktu
http://www.cepradyom.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Grup ŞL kalitesine göre kolay bir gruptu, önceki maçlarda çok gereksiz yere puan kaybı yaşadılar takımın yetersizliğinden dolayı. Bu maçta da çoğu kritik maçta olduğu gibi hakemlerin türk takımlarına karşı gösterdiği sert kararlar yüzünden yazık oldu. Dediğin gibi 2-0'dan sonra da iyice bıraktılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Hakemlik pek bir durum yok, 6-0 hakem hatasina baglanamayacak kadar net bir skor, ayrica maci da izledik yani az daha becerikli olsalar 9-0 11-0 falan olurdu, cok kotu oynadi besiktas, adamlar pas bile yapmadan pozisyon buluyordu, avrupada boyle acilirsan affetmezler
Abubakarin karti hakli ve dogru mu dogru, aptal herife saglam ceza verilmesi lazim, profesyonel futbolcu soyle bir hata yapmamali takim zaten zor durumda iken kart almamali
Beck karari biraz tartismali gibi fakat herhangi Turk hakem de olsa penalti verirdi o pozisyona, beck tercih yapti ve bunu kullandi, halbuki kaleciye biraksa sans %50-50 idi, oysa penalti yuzunden hem kirmizi gordu hem gol yedirmis oldu, takimda en onemli oyunculardan biriyken o da takimi yalniz birakti
Bunlar disinda ben hakem hatasi falan tartismali bir sey de gormedim, resmen teslim oldu besiktas, nerede icerideki yirtici oyunlari nerede su oyunlari ? Hep sucu hakeme atarak olmaz bu isler, Fenerbahce macinda da benzer durum vardi, hakem tek bir hata yapti yenilgiin faturasi hakeme kesildi, boylesine ust duzeyde takimlarda oynayan oyuncularin aptal saptal oyundan dusmemeleri lazim
Yok turkiyenin yukselisini cekemiyorlarmis yok bizi istemiyorlarmis ondan boyle yapiyorlarmis hikaye bu isler, Dinamo Kiev hakkiyla kazandi maci
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
ilk kırmızı kart haksızdı evet, penaltıda öyle fakat 2-0'dan sonra ciddi anlamda demoralize oldular ve sonuç bu ben Fenerbahçe'liyim ve üzüldüm çünkü milli prestij söz konusu. Geçen sene Fenerbahçe'ye uefa'da yapılanla eş değer olamaz ama benzer. Neyse ki uefa'da yoluna devam edecek buda güzel bişey. Başarılar diliyorum avrupadaki Milli Takımlarımıza.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
web
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Beck'in kararına tartışmalı gibi yarı yarıya felan diyen birisi futbol felan konuşmasın lütfen.
Dünyanın hiç bir yerinde penaltı ve kırmızı verilmez. O derece komik bir penaltı karttan sonra demoralize olmaları normal. Beşiktaş' ın kötü oynaması, istekli olmaması Beck' in pozisyonunun %100 hatalı olduğunu değiştirmez.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tekstil
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
ErdeM adlı üyeden alıntı
Beck'in kararına tartışmalı gibi yarı yarıya felan diyen birisi futbol felan konuşmasın lütfen.
Dünyanın hiç bir yerinde penaltı ve kırmızı verilmez. O derece komik bir penaltı karttan sonra demoralize olmaları normal. Beşiktaş' ın kötü oynaması, istekli olmaması Beck' in pozisyonunun %100 hatalı olduğunu değiştirmez.
Kesinlikle katıliyorum
http://www.cepradyom.com/