Economist adlı üyeden alıntı

LikeSend

Biz ne konuşuyoruz, hala sen ne konuşuyorsun. Biz kasıtlı verdi diyoruz; kasıtlı. Maç başladı başlayalı hakemin kararları damga vurdu. Oyunun kırılma anıysa Beck'in kırmızı kart ve penaltısıdır. 1:0 olduktan sonra zaten Beşiktaş pozisyonlar üretmeye başlamıştı. Maçı ne tarafınızla izliyorsunuz kardeşim harbiden anlamıyorum. Yazık, günah. Senin orada Ülke'nin bayrağını yakıyorlar orada arkadaşım! Bu kadar tepkisiz, bu kadar sakin nasıl kalabiliyorsun ben burada dişlerim titrerken! Şu resme sessiz kalan, vatan hainidir!

Vatan millet sakarya ! Ne zaman sikissaniz hep bayragin milletin devletin dinin, ulkede kabul goren kutsal degerlerin arkasina saklanmayi birakin artik. Burada bayragi iyiki yaktilar falan mi dedim ben ? Futboldan bahsediyoruz sen turkiyeyi istemiyorlar vs politik alakasiz sayisiz sey soyluyorsun :D ben oyun mu oynadilar galibiyeti mi hakettiler diyorum sen bayrak yaktilar diyorsun, cevabi sahada oynayarak verselerdi daha guzel cevap mi olurdu ?

Bjk yense de yenilsede o sahneler yasanacakti, burada sanki yasanmiyor mu ? Turkiye de yakilmayan bir ulke bayragi soyle bakalim, simdiye kadar hepsinden onlarca kez yakilmistir. 1 aydir dolarlari ayaklariyla eziyor yakiyor millet napsin Amerika da savas mi ilan etsin bize ? Orada ki turklere zulum mu etsin ? Biz ne yapalim ne yapmamizi bekliyorsun ?

Cl de haketmiyorsan varolamazsin bu bu kadar basit, daha dinamo kievi yenemeyen takimin final oynamasini mi istiyorsunuz ne istiyorsunuz ben anlamiyorum. Neden hic bir seyi kabullenemiyorsunuz ki ? Ben galatasarayliyim ve kotu oynuyorsak sagi solu degil takimi elestiririm, bariz kotuysek avrupa bizim neyimize derim, Dinamo kiev karsisinda bile galibiyet alamiyorsak avrupada ne isimiz var derim. Dinamodan 6 yiyen takim Dortmunddan Bayernden 15 yer, daha buyuk rezil olmanin alemi var mi, kapasite bu kadar iste kabullenin. Sahinle Ferrari yaristirmanin anlami var mi ?