LikeSend adlı üyeden alıntı

Vatan millet sakarya ! Ne zaman sikissaniz hep bayragin milletin devletin dinin, ulkede kabul goren kutsal degerlerin arkasina saklanmayi birakin artik. Burada bayragi iyiki yaktilar falan mi dedim ben ? Futboldan bahsediyoruz sen turkiyeyi istemiyorlar vs politik alakasiz sayisiz sey soyluyorsun :D ben oyun mu oynadilar galibiyeti mi hakettiler diyorum sen bayrak yaktilar diyorsun, cevabi sahada oynayarak verselerdi daha guzel cevap mi olurdu ?

Bjk yense de yenilsede o sahneler yasanacakti, burada sanki yasanmiyor mu ? Turkiye de yakilmayan bir ulke bayragi soyle bakalim, simdiye kadar hepsinden onlarca kez yakilmistir. 1 aydir dolarlari ayaklariyla eziyor yakiyor millet napsin Amerika da savas mi ilan etsin bize ? Orada ki turklere zulum mu etsin ? Biz ne yapalim ne yapmamizi bekliyorsun ?

Cl de haketmiyorsan varolamazsin bu bu kadar basit, daha dinamo kievi yenemeyen takimin final oynamasini mi istiyorsunuz ne istiyorsunuz ben anlamiyorum. Neden hic bir seyi kabullenemiyorsunuz ki ? Ben galatasarayliyim ve kotu oynuyorsak sagi solu degil takimi elestiririm, bariz kotuysek avrupa bizim neyimize derim, Dinamo kiev karsisinda bile galibiyet alamiyorsak avrupada ne isimiz var derim. Dinamodan 6 yiyen takim Dortmunddan Bayernden 15 yer, daha buyuk rezil olmanin alemi var mi, kapasite bu kadar iste kabullenin. Sahinle Ferrari yaristirmanin anlami var mi ?

Bazı yazdıklarınızda haklısınız 2-0 dan sonra çok dağıldılar şampiyonlar liginde duygusallığa asla yer yok ki Türk takımlarının en kötü özelliklerinden biri de bu.

Ancak o pozisyonda faul yapan taraf dinamo kiev. Pozisyonun tekrarını izlerseniz kievli oyuncunun arkadan becki ittirdiğini anlarsınız.

https://www.youtube.com/watch?v=3mux8f28wJI

Hızı 0.25'e alıp izlerseniz görürsünüz ne demek istediğimi. Bu hakemin Beşiktaş'a Türk takımı olduğu için yaptığı profesyonel bir oyundur ister kabul edin ister etmeyin durum böyle.

O dakikadan sonra bütün şartlar karşı tarafın lehine olunca Beşiktaş dayanamadı haliyle ancak 4 tane daha gol de yenmez burda da takımın yaptığı hataları düşünmesi gerekiyor.