Merhaba arkadaşlar ,
Sitemde şuanda çok satılan bir kolye modeli ile ilgili makale bulunmakta ve ilk sırada yer almaktadır hatta satan firmadan bile çoğu zaman öne çıkmaktayız, bugün bir mail geldi ve aynen şöyle yazıyordu.(noktalamaları ben koydum)
Merhaba,
Ben .............. firmasının avukatıyım. ........... Kolyesi firmamızın Melekler Koleksiyonunda yer alan tescilli tasarımlarımızdır ve satış, pazarlama yetkisi sadece firmamıza aittir.
Sizinde ......................Kolyesi başlığıyla bu kolyenin tanıtımını yaptığınızı ögrendik. Fakat, habere koyduğunuz görsellerden bazıları bizim taklit ürünlerimizin görselleridir. Bu nedenle sizden ricamız, taklit olan ürünlerin görsellerini kaldırarak firmamızın ismiyle beraber tescilli görsellerini kullanmanızı ya da bu haliyle taklit urünler bulunduğundan tanıtımı kaldırmanızı rica ederiz.
İyi çalışmalar.
Av.Y. E.
Sizce ne yapmalıyım sonuçta ben o markayla ilgili bir yazı yazmadım moda olan bir kolyeden bahsettim o firmanında görselleri dahil birçok görsel kullandım fakat marka kullanmadım,şimdi bu firma benden açık açık bizim reklamımızı yap dercesine isimli tescilli resimleri kullanın deniliyor.
Sizce düzenleme yapıp resimleri logolarıylamı yayınlıyayım yoksa firmaya ait görselleri tamamen sileyim mi?