-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
gazeteci, yazar
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Merhaba arkadaşalar öncelikle seo ile uzaktan yakından alakamın olmadığını bildirerek başlıyorum :)) seo yu sadece forumlarda, internette yazdığı kadar biliyorum bi seo'cu falan değilim. Neyse olaya geçeyim bir tanıdığıma ait olan güzellik salonu için basit bir wordpress site kurmam istendi güzel bi tema bulup ilgili ayarları yaptıktan sonra siteyi kurdum bu güzellik salonu sahibi bende belli bir kelimede google sıralamasına girmek istediğini söyledi (çok kolay bir kelime rekabet çok az) ben de pek anlamadığımı ama deniyebileceğimi söyledim. Bir miktar para istedim ve tanıtım yazısı vs alacağımı söyledim site için 10 taneye yakın seo uyumlu makale yazdırdım 3, 4 tane de kaliteli siteden tanıtım yazısı aldım biraz organik hit vs çektim site o kelimede 1. sıraya geldi çok basit bir kelime bilecik lazer tedavisi gibi birşey düşünün neyse daha sonra aynı sektörden bir abla daha bana ulaşıp kendi sitesinin de üste çıkmasını istediğini söyledi :) zaten hiç birşey yapmadan hali hazırda 7. sıradaydı sitesi bende zaten başka birisi için aynı kategoride uğraştığımı onun sitesini en fazla 2. sıraya getirebileceğimi söyledim ve kabul etti :d asıl mesele burada başlıyor ( iki site içinde aynı kelimede uğraşıyoruz) 2. aldığım site içinde 3,4 özgün makale vs çok daha küçük çalışma yaptım 2 hafta oldu bi baktım 2. aldığım site 1. sıraya çıkmış 1. aldığım site de 2. sırada :D ilk site sahibi az önce denk gelmiş ve beni aradı niye benim sitemi aşağıya attın dedi :D şimdi ben bu 1. sırada ki siteyi nasıl 2 ye düşürürüm 2. sırayı nasıl 1 e çıkarırım yardım :D (yanlış anlaşılmasın seo'cu olduğum falan çıkmasın bu makalede önemli bir kelimede ilk 100e bile giremem ben :D )
1 kişi bu mesajı beğendi.