-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ar-ge sorumlusu
-
-
Ad Soyad
V** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşlar ,
Sitemde şuanda çok satılan bir kolye modeli ile ilgili makale bulunmakta ve ilk sırada yer almaktadır hatta satan firmadan bile çoğu zaman öne çıkmaktayız, bugün bir mail geldi ve aynen şöyle yazıyordu.(noktalamaları ben koydum)
Merhaba,
Ben .............. firmasının avukatıyım. ........... Kolyesi firmamızın Melekler Koleksiyonunda yer alan tescilli tasarımlarımızdır ve satış, pazarlama yetkisi sadece firmamıza aittir.
Sizinde ......................Kolyesi başlığıyla bu kolyenin tanıtımını yaptığınızı ögrendik. Fakat, habere koyduğunuz görsellerden bazıları bizim taklit ürünlerimizin görselleridir. Bu nedenle sizden ricamız, taklit olan ürünlerin görsellerini kaldırarak firmamızın ismiyle beraber tescilli görsellerini kullanmanızı ya da bu haliyle taklit urünler bulunduğundan tanıtımı kaldırmanızı rica ederiz.
İyi çalışmalar.
Av.Y. E.
Sizce ne yapmalıyım sonuçta ben o markayla ilgili bir yazı yazmadım moda olan bir kolyeden bahsettim o firmanında görselleri dahil birçok görsel kullandım fakat marka kullanmadım,şimdi bu firma benden açık açık bizim reklamımızı yap dercesine isimli tescilli resimleri kullanın deniliyor.
Sizce düzenleme yapıp resimleri logolarıylamı yayınlıyayım yoksa firmaya ait görselleri tamamen sileyim mi?
SSD
HerTürlüDestek-Kayweb.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Programcı
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Görselleri kaldırın kısacası her görsel lisansa sahip olabilir dava açılabilir her şey olabilir .
1 kişi bu mesajı beğendi.
Sürekli destek verir. https://kayweb.net
ntka
https://ntka.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Agent
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
262, (%100)
Görseli kaldırman daha mantıklı o görselin yerine error resmi koyun daha iyi
dijitalsite.com.tr ister al / ister sat / yeni üyelere 20 tl bakiye hediye
grsy
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
22, (%95)
Onlara ait olan görseli kaldırın yeterli.
hesap satış
mts
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Uykucu
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Avukat çok net ve mantıklı bir talepte bulunmuş. Hatta öyle ki bu sizin yararınıza bir talep. Bence ürünün orijinal görsellerini bulup, üretici firmanın ismiyle birlikte kolye model ismini lanse etmeniz daha mantıklı olacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / K
-
Meslek
Web Tasarım - SEO
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Fırsata çevirin. Görselleri orjinalleri ile değiştirin daha sonra bir miktar ücret ile o kolyenin marka reklamını yapın. Tabi bunu direk avukata söylemeyin, firma ile iletişime geçin (Resimler düzenlendikten sonra).
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Kalite
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam resimleri kaldırdığınızda yazınız gerilemez,resimleri kaldırın ekmeğinizi toplamaya devam edin.Yolunuz açık olsun.
yb79
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
web sitesi sahibi
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Avukat haklı.Bir ürün tasarımı için para harcanmış ve nihayetinde ürün meydana gelmiş.
Taklit ürün resmi kullanarak üretilen ürünün kalitesini düşürmüşsünüz.