Merhaba arkadaşlar, daha önce hiç benzerini görmediğim yeni bir site açıyorum. Bundan önce 4 tane site açtmıştım ama gerçekten site sayılmazlardı niye diye soracaksanız 2tl ye domain al blogger beleş tema bul siteyi kur olay buydu. Ama şimdi hosting domain aldım. Profesyonel script, admin paneli ve özel arayüzü yazdırıyorum. Özel logo yaptırıyorum. Özgün bir fikir ile bu yola çıktım. Tutacağına gönülden inanıyorum. Fakat hayatımda ilk defa ciddi bir yatırım yapıyorum. Belki yatırdığım miktarlar sizlere düşük gelebilri ama bi öğrenci olarak açıkcası benim için baya fazla. Hatta birazda borca girip reklam alacağım. Fakat yinede şuanda içimde bi korku endişe var.

Site değişik bir sosyal ağ denebilir ama facebook la twitterle alakası yok ani onlara rakip olmayacağım şuanda böyle hani tam rakibim diyecğeim bir site yok ortalıkta. Bu yüzden biraz daha ümitliyim.

Bunların haricinde birde reklam için bütce topluyorum ama aklımda halen tam cevabını bulamadığım sorular var.

Sosyal ağ gibi düşünün mesela facebook twitter gibi soyal ağlar googlede çıkmaz. Bu yüzden bende google adwords e reklam vermelimiyim karasız kaldım. Benimkide çıkmayacak içeriği ziyaretçiler oluşturacak. Bunun için sizce ne tür bi reklam vermeliyim. Diğer sosyal ağlardan insanları çekebilirmiyim.