Yahu insan çıldırmıyor değil .
Neymiş Türkiye ithal ürün kullanıyor iş adamları mecburi dolar ile ürün satın alacak.
Dolar değer kaybederken Türk lirası değer kazanıyor
Yabancı ülkede Türk lirası değersiz olması daha mı iyi 3 -5 kuruş dolara yatırım yapanlar kendi cebini düşünmekten başka hiç bir şey yapmıyor.
Örnek olarak 1 dolar 3.5 ise,düştükten sonra 3 lira olduğunu varsayalım iş adamları 3.5 iken ithalat yapsa mı daha iyi 3 lira iken ithalat yapsa mı daha iyi .
Neymiş efendim eninde sonunda dolar ile iş yapacağız burada yapılmayacak diye bir şey denilmiyor
2 liradan almak nerede 4 liradan almak nerede ?
5 lira'dan alıp 100 liraya satmak mı daha iyi 2 lira'dan alıp 50 liraya satmak mı daha iyi .
Sonra diyoruz ki yok şu pahalı bu pahalı , tabi sermayeyi düşünen yok . : )
Ek Olarak: Küçük Esnaf'dan Büyük Esnafa kadar herkes bu ülke için bir şey yapıyor.
Kimileri ise Bilgisayar başında dolar alıp bozduruyor .
Kusura bakmayın ama artık bir ülkeyi yok etmek SADECE SAVAŞ İLE DEĞİL .
Ülkenin Ekonomisi ile oynayarak Ülkeyi Borca ve Krize sürüklemek ile'de oluyor.
Haaa , sonra 2023 gelecekmiş rahatlayacakmış diye bizi avutuyorlar diye birilerini suçlamayın .
Bu ülke için bir şeyler yapmayanlara sesleniyorum .
Oturana ekmek yok ağa, belki Bin,2 Bin Dolar ile bir şeyler değişmeyebilir fakat bak insanlar Ülkesi için neler yapıyor kiminin kâr'ına kiminin zararına ama HERŞEY TÜRKİYE UĞRUNA .!!!
Neymiş Türkiye ithal ürün kullanıyor iş adamları mecburi dolar ile ürün satın alacak.
Dolar değer kaybederken Türk lirası değer kazanıyor
Yabancı ülkede Türk lirası değersiz olması daha mı iyi 3 -5 kuruş dolara yatırım yapanlar kendi cebini düşünmekten başka hiç bir şey yapmıyor.
Örnek olarak 1 dolar 3.5 ise,düştükten sonra 3 lira olduğunu varsayalım iş adamları 3.5 iken ithalat yapsa mı daha iyi 3 lira iken ithalat yapsa mı daha iyi .
Neymiş efendim eninde sonunda dolar ile iş yapacağız burada yapılmayacak diye bir şey denilmiyor
2 liradan almak nerede 4 liradan almak nerede ?
5 lira'dan alıp 100 liraya satmak mı daha iyi 2 lira'dan alıp 50 liraya satmak mı daha iyi .
Sonra diyoruz ki yok şu pahalı bu pahalı , tabi sermayeyi düşünen yok . : )
Ek Olarak: Küçük Esnaf'dan Büyük Esnafa kadar herkes bu ülke için bir şey yapıyor.
Kimileri ise Bilgisayar başında dolar alıp bozduruyor .
Kusura bakmayın ama artık bir ülkeyi yok etmek SADECE SAVAŞ İLE DEĞİL .
Ülkenin Ekonomisi ile oynayarak Ülkeyi Borca ve Krize sürüklemek ile'de oluyor.
Haaa , sonra 2023 gelecekmiş rahatlayacakmış diye bizi avutuyorlar diye birilerini suçlamayın .
Bu ülke için bir şeyler yapmayanlara sesleniyorum .
Oturana ekmek yok ağa, belki Bin,2 Bin Dolar ile bir şeyler değişmeyebilir fakat bak insanlar Ülkesi için neler yapıyor kiminin kâr'ına kiminin zararına ama HERŞEY TÜRKİYE UĞRUNA .!!!
altına imzamı atarım hocam :) gelde bu kendi menfaatini düşünenlere anlat