neden forumu tercih ettim? çünkü üyelerde girip 3-5 bir şey yazarsa bana güç katarlar, ayrıca forumda sürekli resmi bir şekilde makale yazmak zorunda değilim. tıkandığım an farklı bir üyeye geçip farklı bir bakış açısına bürünüyorum :D ayrıca amacım 5000 içeriği girdikten sonra sitemi halka açıp ben devreden çıkacağım ve artık vatandaşlar içerik girmye başlayacak. ama bu wordpress olsaydı böyle bir şey olmayacaktı taşıma suyla değirmen döndürmeye devam etmem gerekecekti. şimdi düşünün wmaracı blog olsaydı nasıl olurdu? forum olduğu için şuanda wmaracina bedavaya içerik giriyorum.
blog sitesi için makale yazmaya çalışınca çok resmi olmaya çalıştığımdan günde 5-10 makale yazabiliyorum ama söz konusu forum olunca nasılsa ben editör değil sadece bir üyeyim diyip doğaçlama akabiliyorum.
örnek
x işi nasıl yapılır ne kadar kazandırır adında bir başlık atıyorum.
ikinci üyelikle soruyu cevaplıyorum.
3.üyelikle farklı bir tavsiye veriyorum.
4.üyelikle ilgili linklere göz atamasını tavsiye ediyorum.
bazen ise yeri geliyor sadece soruyu yazıyorum ve cevaplamıyorum bile. bazen 10 yorum yazıyorum 1 konuya bazen hiç yazmıyorum kafama göre sıkılmadan her konuya giriyorum.
günde 30 başlık açıyorum ve ortalama bir başlık sorusu ve cevapları ile birlikte 200-300 kelime.
forumda etiket sistemi var etiket sistemini test etmek amacı ile bazı içeriklere etiket girdim bazılarına girmedim faydasını tespit edip ona göre etiket girip girmeyeceğime karar vereceğim.
makalelerin sektörü yok. ekonomisinden tutun psikolojisine kadar hiç bir şekilde konu ayırmıyorum.
.