Arkadaşlar favlayın ve bir kenara koyun. Ay sonunda yine hatırlatırsınız bana. Aralık ayı sonu tahminim, 3.70 - 4.00 TL arasını bulacaktır dolar. 2017 yılı içinde de 4.80 - 5.00 arasını bulur. 2017 maalesef ülkemiz adına ekonomik açıdan çok sıkıntılı geçecek görünüyor. Dolardaki bu yükselişi mevcut şartlarda durdurmak yazık ki imkansız. Bir de şahsi düşüncem, doları bankada tutmak da oldukça riskli. Olası bir kriz durumunda devlet ilk olarak döviz rezervlerine el koyar. Paranızı geri alırsınız ama 1 sene sonra pul olarak alabilirsiniz.
Herkesin kendi tercihidir lakin ben 2 sene önce arkadaşlarıma 2016 Kasım-Aralık aylarında dolar 4.00 TL civarını bulacaktır deyince gülenler de olmuştu, parasını dolara yatıran da. Şimdi parasını dolara yatıranlar teşekkür ediyorlar. Bozalım mı dediklerinde ise daha bekleyin diyorum. Uluslararası para piyasalarını, ekonomik gelişmeleri ve ekonomi uzmanlarını çok yakından takip ediyorum. 4.00 TL'yi çok rahat geçecektir ...
Herkesin kendi tercihidir lakin ben 2 sene önce arkadaşlarıma 2016 Kasım-Aralık aylarında dolar 4.00 TL civarını bulacaktır deyince gülenler de olmuştu, parasını dolara yatıran da. Şimdi parasını dolara yatıranlar teşekkür ediyorlar. Bozalım mı dediklerinde ise daha bekleyin diyorum. Uluslararası para piyasalarını, ekonomik gelişmeleri ve ekonomi uzmanlarını çok yakından takip ediyorum. 4.00 TL'yi çok rahat geçecektir ...
fav
fav