onurrckrr1 Yayınlarınızda ki içeriklerde ki resimlerin ana sayfada gözükmeyip slider'da gözükmesini anlamış değilim çok saçma, ve divin üstüne yapışık kalmışlar konu başlıkları faviconu tam sığdır küçült tekrar koy, Sayfa genişliğini küçültün, türkçeleştirin, ve düzgün bir tema koyarak yayınlarınızda ki resimleri ana sayfada gösterin. "Onur Çakır Hakkında" Ne ? giren kullanıcı ya da ziyaretçi nereye girdiğini biliyor zaten o yüzden hakkımda ya da hakkında koyman yeterli.

krm
Sayfanızı genişletmenizi öneririm 728 yerine 970' yapabilirsiniz, adsense veriyor 970 reklam alanı, yorum formunuzda link ne işe yarıyor bilmiyorum, sayfayı büyüttüğünüzde ne eksiklerin olduğunu göreceksiniz. Fakat pagespeedde ki gibi 85'e 97'i gösterirmi bilemem onada güvenmiyorum çünkü kendi blogumda gereksiz şeyleri sildiğim halde yükselmek yerine daha kötü oy alıyor.

grey23
Mobil olarak düzenlemeniz gerekiyor, sitenizi http://www.blogokulu.org/ tarzı gibi yapmıssınız gerçi o temayıda beğenmiyorum, logonuzda ki stroke tarzı efectleri kaldırın,
her tarafa renk gümmüşü vermissiniz :) hover verdiğiniz background olan resmi yada efecti kaldırın onun yerine siyah beyaz filter kullanın, Siz beğenmiyorsanız border-radiusları kaldırın. ya da 2 yada 1 verin daha düzgün gözükebilir. "Devamını Oku" yazısını yazı olarak değilde buton olarak gösterirseniz daha düzgün duracaktır.

RolandDeschain
Öncelikle Teşekkürler, son yayınlarınızda ki yayınlar yani yeni yazdığınız yayınları 4 tane göstermek yerine 6-9 gibi göstermeniz daha güzel olacaktır. Zaten max result gösteriminiz 7 bunu 8'e çıkartın. Türkçe olmayan yerleri Türkçeleştirin, slider'da e-posta aboneliğini göze sokmayın :) Gelen ziyeretçi anında gelip e-posta abonesi olmayacaktır. hakkımızda sayfanızı daha uzun yazın. Mobilde menuyu genişletin.