OmerAYDINOGLU adlı üyeden alıntı

Ekonomiden anlamayan adam mı? o adam imf'ye olan borçları sildi ve koskoca ülke yönetiyor. Ekonomi bilmeden ufacık bir dükkan bile yönetilemiyorken. Koskoca ülke yöneten birinin ekonomi bilmediğini düşünmen ne kadar trajedik :)



Ülkeler ile anlaşma sağlanacak. Özellikle çin ile sağlanırsa türk lirası üzerinden alışveriş yapılır ne var. Çin yuanı ile TL arasında bir değişim olur olur biter.

Yahu siz şu adamın görüşlerini bir anlasanız var ya. Bu adam öldükten sonra kim gelecek acaba? Onu bıraktım o gelecek kiş igele ülkenin hali daha mı iyi olacak. Darbe zamanlarını unuttunuz galiba. Ben yaşamadım ama babamın anlattığına göre; yağ bile yok un bile yok. Şimdi bir eliniz yağda bir eliniz balda daha ne istiyorsunuz?


KOSKOCA Cumhurbaşkanı: Dolara yatırım yapan pişman olur. (Dolar 2,92 iken yapılmış açıklama.) VATANINI SEVEN elinde dolar tutmaz. Elinizdeki dolarları bozdurun.
KOSKOCA EKONOMİ BAKANI: Bütün ekonomik verilere baktığımızda endişe edilecek bir durum yok.

Sen bu açıklamaları ekonomiden anlayan birinin yapabileceğine inanıyorsan, sorun zaten cumhurbaşkanının ekonomi bilgisinde değildir kardeşim. Hadi sen bizi Tayyip düşmanı veya muhalif görüyorsun, git ekonomiden anlayan birine bu cümleleri kur bakalım sana neresiyle gülüyor. Gerçi siz RTE'nin söylediği bir şeyin yanlış olduğunu söyleyen herkese ya fetöcü ya muhalif demeye alışmışsınız ama bir umut işte benimki... :)

İşin daha kötüsü, RTE ve ekonomi bakanı ciddi anlamda ekonomik analizler ve değerlendirmeler yaparak bu sözleri söylediyse, halka çok büyük küfür ediyor, açık açık dalga geçiyor demektir. Yukarıda bir çok arkadaş doların nasıl denge değiştirdiğini detaylı şekilde yazmış. Olayları sorgulamayı deneyin. Bu adam ne diyor bir araştırayım öğreneyim demeyi deneyin. BU sadece RTE için değil, gelmiş veya gelecek, olmuş veya olacak herkes için yapın bunu.