-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
WM
-
-
Ad Soyad
O** P**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Tural Abiyev 3,60 bile olsa razıyım aslında ben. Dalgalanmasındansa, sabit ve yüksek olmasını tercih ederim. İnşallah bu dalgalar çok işletme batırmaz.
ingilizceogrenmeliyim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
ticaret
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dolarda bir miktar düşüş var keşke 3 liranında altına düşse ama bu mümkün değil gibi gözüküyor
bu arada yine uçaklar falan alınmış 90 milyon dolara. Yine devlet erkanı tarafından verilen mercedes audi bmw siparişleri iptal edilmemiştir büyük ihtimalle. Devletin itibarı var diyor bazı kişiler en lüks araç alınmalı bundan taviz verilemez ülkenin itibarı sarsılır yoksa
Diğer mesajlarımda da yazdım döviz birikimine karşıyım hatta tv'lerdeki ekonomistlerin yaptığı sepetlerede karşıyım zaten milleti gaza getiren onlar %20 euro %20 dolar vs.. diye sepet yaparlar.Bence halk bunlardan daha uyanık alır bir dükkan arsa dövizden daha fazla kazanır.Niye milletin parasını dövize yatırtıp spekülatörlerin para kazanmasına zemin hazırlıyorsun ayrıca Amerikalının parasına değer katıyorsun?
Dün konu açtım öğleden sonra girdim siteye, konu uçmuş. C.başkanın 200.000 usd döviz hesabıyla ilgili zaten malvarlığında var bu uzun yazmayım yine .Bence bir ülkenin başındaki kişinin döviz hesabı varsa ve ülke batmıyorsa ya Allah o ülkeyi koruyor yada yakında batacak demektir.. fakat zararın neresinden dönülürse kardır bu işlem ( dövizden TL' geçme ) bence mercedesler audiler'in yerine yerli oranı en yüksek otolarla dönüştürmeyle taçlanırsa o zaman bir anlamı olur ve bende takdir ederim.. Zaten atalarımız ne demiş taşıma su ile değirmen dönmez, milletin dövizlerini bozdurdun sonra ne olacak önceden de fabrikaları satmıştın zaten
1 kişi bu mesajı beğendi.
enucuzmagaza.biz
amway.com.tr/user/enucuzmagaza/invite=yes
shop.flptr.com
Trendium.Moda
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Dün Amerika 50 milyar dolarlık bir yatırım aldı. Haliyle dolar düşüşe geçti. İnsanların doları bozması, düşüşe geçirmez.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Network & Linux/UNIX
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
89, (%100)
1 saat önce 3.35, 10 dakika önce 3.40 ve şuan yine 3.44
Google dalgalanmasını bırakıp doları takip ediyoruz. :D
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Valla 1994 krizi gibi olmasın da ne olursa olsun. Yaşı yetenler anımsar. Yılbaşında 14.000, 4 Nisan'da 22.000 olan dolar 7 Nisan'da 40.000 olmuştu. Gecelik faizler % 1000 idi. Sabah fakülteye giriyorduk, akşam çıktığımızda dolar %10 değerlenmiş oluyordu.
3 kişi bu mesajı beğendi.
Ne ekersen onu biçersin