Dünyanın en kapsamlı internet ansiklopedisi, arama motorunda bizi ilk sayfada karşılayan Wikipedia'da sizinde isminiz olsun istiyorsanız iletişime geçin.

SM MEDYAM olarak Türkiye'de bu hizmeti garantili olarak sunan tek ekibiz. Uzun yıllar Wikipedia ekibinde çalışan arkadaşımız aracılığıyla gerçekleştirdiğimiz bu çalışma sizi sadece Türkiye'de değil Dünya genelinde tanıtma şansı sunacak.

Twitter, Facebook, İnstagram gibi bir çok sosyal medya platformunun araştırmalarında ilk başvurduğu yer olan Wikipedia mavi tik onaylanmış hesap almak içinde en önemli etkenlerin başında geliyor.

Bugün Wikipediası olan birisi kimseye ihtiyaç duymadan Twitter mavi tik için başvuru yapması durumunda %99 3 gün içinde onay alır. Bunun örneği yüzlerce referansımız var.

Google aramasında eğer sizin isminiz Wikipedia'da varsa istisnasız aramanın en üstüne Wikipedia bilgileriniz sunulmakta. Denemek için Wikipedia'sı olan bir sanatçının ismini girerek kontrol ödebilirsiniz.

3000-4000 TL mavi tik onaylanmış hesaplara verdiğimiz paranın bir manada yarısını Wikipedia için vererek sizde özgür ansiklopedide yerinizi alabilirsiniz.
Emin olun Wikipedia'ya dahil olduktan sonra hem tanınırlığınız artacak hem de onaylanmış hesap almak için kendinizi garantiye alacaksınız.

Siparişten önce isim sorgulatıp sonra alınız. %99 garanti ile siparişi alıyoruz. Türkiye'de bu hizmeti veren tek garantili ekip olarak sizlerle çalışmaktan mutluluk duyacağız.

Başvuru yapacak kişinin elle tutulur bilgileri geçmişi en azından olmalı. Herhangi bir marka ticari kuruluş, siyasiler, dizi oyuncuları, ünlüler, gazeteci, sporcu, köşe yazarı, sosyal medya patronu vs. olabilir.

Fiyat pazarlıksız kısa süreliğine: 1500 TL'dir.
Sadeceon üzerinden kredi kartı ile kontrollü almak isteyenler için link gönderirim. Yalnız fiyat oradaki komisyondan dolayı daha yüksek olacaktır.

Twitter Facebook İnstagram onayının 3000 TL satıldığı sistemde 1500 kaçırılmayacak fırsattır.

Ayrıntılı bilgi için PM, mail ve skypeden ulaşabilirsiniz.
SKYPE: socialmedyam25
http://www.socialmedyam.com
info@socialmedyam.com
Whatsapp iletişim Hattı: 0531 299 33 55