Batuhan adlı üyeden alıntı

Safe Mod açık durumda olsa bile birkaç kısa adımla safe mod geçersiz kılınabiliyor. Tabii bir lamer'ın yapabileceği bir şey değil, kafanız rahat olsun.
Çok güzel bir makale eline sağlık.

Teşekkür Ederim.

Evet Safe Mod açık olduğunda bile duvar aşılabilir ancak gerçekten zor bir durumdur.İleri düzey bilgi ister 3-5 lamerin becerebileceği bir iş değildir.

Ek Olarak:

ALpKaaN adlı üyeden alıntı

kas ve kis nedir bilmiom hocam. ama zemana antilogger öneririm. antiler yakalamasa bile o kesinlikle yakalıyor. tabi onunda bypass edilme yontemleri var,ancak lamerlere karsı en etkili önlem. oincouble 7 bile şuan kırılmakta. config şifrelemeniz çok aşırı işe yaramaz ancak acemi biri için iyi bir yöntem,fakat zaten adam sitenizde sql inj. açıgı bulmussa zaten şifrenizi veri tabanından çeker panele girer,akabinde r57 shell sokup tüm dosyaalrınıza erişim sağlar. config dosyanızın ismini değiştrmeniz daha etkili olur. sonra xss snifferlar var,cookie çalmak için. bu da şu demek her buldugunuz siteye girmeyiniz :)
kek olursunuz mazallah.

Hocam tabikide kırılmakta ancak nadir ve az kişinin kafayı size tamamen takmış olması lazım kırmaya uğraşmak için ben çok adam tanıdım ben kırarım diyen attım dosyayı kıramadılar bir türlü Kaspersky internet ve kaspersky antivirüs hocam kas ve kis
sql inj açığı wordpress'te pek bulunmamaktadır.Ancak eklentiler sebebiyle bazen oluşabilmektedir.