Sitenizi biraz düzenlemeniz gerekiyor bence. Aşağı doğru inildiğinde resimler çıkıyor en aşağıda ama devamında bilgi yok, footer ile ilgili bir sıkıntı sanırım. Sitede görünen sosyal medya butonları ise temanın yapımcısının sosyal medya hesaplarına yönlendiriyor. Tema bana biraz sıkışık geldi. Tabi tema konusunda yorum yapılınca herkese göre değişecektir bu durum ama bana pek kullanıcı dostu gelmedi. Hit konusunda içerik önem taşıyor olduğu gibi tema ve kullanım kolaylığıda ziyaretçinin sitesinde zaman geçirmesine yardımcı olacaktır. İyi çalışmalar
Temayı yeni değiştirdiğim için düzenlemelerim devam ediyor. Bazı hataları da düzeltmeye çalışıyorum
Ek Olarak:
Bu sektörde sosyal medya kullanmadan hit almak için profesyonel seo çalışması şart ancak çalışmadan sonra bile alacağınız hitin maksimum bir değeri olur.
Yazılarınızı Sosyal Medya ve özellikle Youtube ile desteklemeniz gerekmekte. Bana göre bu sektör için ilk sırada Youtube, ikinci sırada ise Twitter gelir.
Yazılarınızı Sosyal Medya ve özellikle Youtube ile desteklemeniz gerekmekte. Bana göre bu sektör için ilk sırada Youtube, ikinci sırada ise Twitter gelir.
Kısa zamanda sosyal medya hesapları açıcam teşekkürler