-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bir süre önce adsense ortağı olduğunu söyleyen -maxad reklam- Türk firmasının reklamlarını yayınlamıştım. reklamlar tamamen adsense reklamlarıydı.Hit düşük diye haber bile vermeden geçen yaz reklamları durdurdular. sonra adsense reklamları almayı denedim. tüm uğraşlarıma rağmen adsense alamadım, hitlerim de yükselince tekrar bu firmadan kod aldım. Kodları ekledikten sonra bana ait eski panelde reklamların sayılmadığını gördüm. Bana -yeni sisteme geçiyoruz, panel yenileniyor dediler, ben de pek inanamadım ve reklam kodlarını kaldırdım. aradan bir aydan fazla geçti -panel, artık çalışıyor, düzenli sayıyor dediler ben de tekrar kodları ekledim. ama panel yine saymıyor. söylediğimde kendileri hemen bir önceki gün kazancınız şu diye bir şeyler ekliyorlar. Bu durum tabiki çok saçma. Bu durumu onlara ilettim. --Listelememiz hazır ancak bunun otomatik olabilmesi için teknik ekibin beklediği bazı veriler var. Bu ay içinde sorunu halletmeye çalışacağız- diyorlar. bir ay daha bekle falan...ben reklamları yine kaldırdım. sormak istediğim şu; bu firmayla çalışan var mı?