Yazarkafe çok iyi bir platform. Ama kullanmayı bilene. Ben platin üyeyim. İlk başlarda sitedeki içerikleri giriyordum. Hatta girdiğim içeriklerin bir çoğu manşet kısmında bile yayınlanıyordu ama hit gelmiyordu. En fazla 3-5 tane hit geliyordu. Ancak, sonradan anladım ki, yazarkafe kullananların bir çoğu kadın kullanıcı. Mesela sitemin ana konusu hakkında yazı yayınladığımda hit gelmezken, "ekolojik ev tasarımlar" veya "ahşap palet dekorasyonu" gibi konularda hatrı sayılır hit geliyordu. Eğer işlediğiniz konular moda, sağlık, güzellik, yemek v.b... ise hit alırsınız.

Yazarkafe'nin bir güzelliği daha var. Tanıtım yazısı gibi kullanabilirsiniz. Yani yayınlandığında hit beklemiyeceksiniz ve organik aramaya yönelik içeriğinizi hazırlayacaksınız. Örneğin sitenizde A isimli makaleniz var, bu makalenin ilk 400 karakterini (kelime değil, harf sayısı) özgün olarak yazın ve başlık ismini de özgün olarak yazın. Google'da yazarkafe aracılığı ile ciddi hit alabilirsiniz.

Son olarak, yazarkafe bizlere sitemizde yayınlamamız için ücretli içerik gönderiyor. Onlardan da para kazanabilirsiniz. Ben geçenlerde 1 hafta içinde 2 adet teklif aldım. İçerik başına verdikleri ücret ise 10 TL ile 100 TL arasında değişiyor.

Kısaca tecrübelerim...

Ek Olarak: Ben bilgiyi paylaşmayı severim. Sana ufak bir tüyo daha veriyim. Milliyet blog'u kesinlikle kullan. Ancak, mevcut içeriğini özgünleştirerek milliyet blog'a yazı gönder ve gönderdiğin yazının altına, sitendeki yazının linkini kaynak göster. Harika ve ücretsiz bir tanıtım yazısı. Altta verdiğim linki kontrol edebilirsin.

http://blog.milliyet.com.tr/yenilenebilir-enerji-kaynaklari-nelerdir-/Blog/?BlogNo=534962

Ek Olarak: Ama abartma, yoksa faydadan çok zararı olur.